TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Kjøper Fine Sounds Group

Sjefen for McIntosh, Charlie Randall og Mauro Grange, sjef i Fine Sounds Group, kjøper selskapet og flytter hovedkvarteret til New York.

forfatter
Publisert 09.05.14 - 10:48

Fine Sounds Group er selskapet som huser high-end merker som amerikanske McIntosh, Wadia Digital, Sumiko, Audio Research og den italienske høyttalerprodusenten Sonus faber.

Det Milano-baserte investeringselskapet Quadrivio har kjøpt opp high-end produsenter og samlet dem i Fine Sounds Group, siste oppkjøp var McIntosh i 2012.

Nå kjøper McIntosh-sjefen Charlie Randall, og Fine Sounds-sjefen Mauro Grange Fine Sounds Group fra Quadrivio. Selskapets hovedkvarter flyttes fra Milano til New York, ikke mange milene unna Binghampton der McIntosh holder til.

Mauro Grange fortsetter som direktør i selskapet, mens Charlie Randall som har vært i McIntosh siden 1985, fortsetter som sjef i McIntosh og blir daglig leder i Fine Sounds Group.

Grange og Randall kjøper selskapet i partnerskap med LBO France og Yarpa, som er to oppkjøpselskaper med solid finansiell styrke.

Fine Sounds Group har hatt en vekst på respektable 77 prosent på fem år, og omsatte for 91,4 millioner dollar i 2013.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde