High-end

Sjefen for McIntosh, Charlie Randall og Mauro Grange, sjef i Fine Sounds Group, kjøper selskapet og flytter hovedkvarteret til New York.
forfatter

Fine Sounds Group er selskapet som huser high-end merker som amerikanske McIntosh, Wadia Digital, Sumiko, Audio Research og den italienske høyttalerprodusenten Sonus faber.

Det Milano-baserte investeringselskapet Quadrivio har kjøpt opp high-end produsenter og samlet dem i Fine Sounds Group, siste oppkjøp var McIntosh i 2012.

Nå kjøper McIntosh-sjefen Charlie Randall, og Fine Sounds-sjefen Mauro Grange Fine Sounds Group fra Quadrivio. Selskapets hovedkvarter flyttes fra Milano til New York, ikke mange milene unna Binghampton der McIntosh holder til.

Mauro Grange fortsetter som direktør i selskapet, mens Charlie Randall som har vært i McIntosh siden 1985, fortsetter som sjef i McIntosh og blir daglig leder i Fine Sounds Group.

Grange og Randall kjøper selskapet i partnerskap med LBO France og Yarpa, som er to oppkjøpselskaper med solid finansiell styrke.

Fine Sounds Group har hatt en vekst på respektable 77 prosent på fem år, og omsatte for 91,4 millioner dollar i 2013.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.