Hi-Fi

I månender har nettsiden til Marantz vist en innpakket hemmelighet. Marantz Pearl heter det, og er jubileumsanlegget som markerer Ken Ishiwatas 30 år hos Marantz.

Marantz Pearl består av en SACD-spiller og integert forsterker. I perlesort og med små logoer som markerer at Marantz Pearl er laget for 30-årsjubileet til Ken Ishiwata, Marantz sjefsingeniør.
De to komponentene som heter KI-Pearl SACD og KI-Pearl-PM lages i begrenset opplag på 500 stykker, og er basert på SACD-spilleren Marantz SA-15S1 og forsterkeren PM-15S1 på 90 w per kanal.

SACD-spilleren er ytterligere forbedret med en Xyron CD-skuff, en ny strømforsyning og Marants eget HDAM SA2 forsterkerekretser. Mens forsterkeren har både HDAM SA2 og nye HDAM SA3 forsterkerkretser, platespillerinngang for MC og MM-pickup og forsterket kabinett med innkapslet ringkjernetrafo.

Jubileumsanlegget debuterer på High-End 2009 i Munchen kommende helg, hvor vi skal rapportere om lyden både  fra Marantz Pearl og andre herligheter.
Neby Hi-Fi Concept

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.