Search
Generic filters

Jo, det er et stereoanlegg

Glem Ikea, det er Geneva XXL du skal ha om du ser etter en tv-benk med høyttalere som du kan strømme musikk til

Sveitsiske Geneva har hatt stor suksess med sine kubistiske bordhøyttalere. Den lille Model S med DAB-radio er blant våre favoritter. Det samme kan vi ikke si om XXL, som vi testet for noen år siden.

Men nå kommer den i en helt ny utgave, hvor alt er kraftig forbedret. Blant annet er den mindre, lettere og slankere enn forgjengeren, og alt av forsterkere og høyttalere er kastet ut. Og erstattet med elektronikk og høyttalerelementer av mye høyere kvalitet.

xxl-w5

XXL er tv-benk med oppbevaring for Playstation, eller en BD-spiller. Under lokket er det også plass til ekstra stash, og bak de seks høyttalerne sitter det en 125 w forsterker som driver en 20 cm stor basshøyttaler, som ikke vises på bildet. De fire mellomtoneelementene på fronten, drives av 100 w til hver, mens de to diskantene har hver sin 32 w forsterker.

Geneva-Labs-XXL

Den har også FM- og DAB+ radio integrert, og Bluetooth slik at du kan strømme musikk fra mobilen til XXL. Du kan også bruke AirPlay over wifi som fungerer med iPad og iPhone.

TV og Playstation kan kobles til med HDMI som det finnes to av, i tillegg har den en optisk og en koaksial digital lydinngang, to analoge lydinnganger og HDMI utgang.

Slik at du kan koble til flere enheter.

Det 120 cm og 51 cm høye høyttalermøbelet, er tilgjengelig i sort, hvitt eller rødt, til 25.000 kr. Da har du et komplett anlegg med alt de fleste trenger. Bare sett opp en tv, og en BD-spiller.

xxl-w6

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Philips slipper 17 og 24 tommers dataskjerm med pekefunksjon. Den største 242B9TL har Full HD-oppløsning.
Når du gjerne skulle sett forskjellen på en elg og en hjort, trenger du en kikkert med zoom.
Bluetooth-system til film og musikk på datamaskinen
Fujifilm X-S10 stjeler fra de beste og senker prisen.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Norske priser på Tesla Model 3 justeres, den rimeligste starter nå på 399.900 kroner.
Romantikk på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.
Canon PowerShot Zoom med 100, 400 og 800mm zoom i lomma.
Fra i dag kan brukere oppleve Apple TV+ på tv’er fra Sony.
I år foregår alt hjemme. Ta den store kinoopplevelsen med hjem til stua, med innebygd Google TV.
Nikon Z7 II og Z6 II får bedre autofokus og vertikalgrep.
Den minste iPhone i nyere tid samt Apples hittil raskeste prosessor var blant nyhetene da Apple i dag lanserte nye iPhone 12- og 12 Pro-modeller
i 2007 var vi på MacWorld i San Francisco og fikk låne den første iPhone-modellen.
Spiller i stereo eller hele huset, og du kan snakke til den.
Perfekt for drone- eller studiobruk.
HP Spectre x360 gjenoppfinner den firkantede skjermen i stedet for bredformat.
Med Yeti X World of Warcraft Edition kan spillere modulere stemmen sin, og tilføre spillopplevelsen nye underholdende lyder.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!