iPod-høyttaler

Jarre har vært omtalt her tidligere. Den kjente artistens har satset på hi-fi-høyttalere, og AeroPad Two er den ferskeste.
forfatter

Høyttalerne til Jean Michel Jarre skiller seg definitivt fra det meste vi har sett. Spektakulær design og enkel betjening står i høysetet. Også når det gjelder iPod-høyttalere, som AeroPad One, og den nye AeroPad Two som vi viser her.

Mens AeroPad One er en monohøyttaler med dokking for iPod, iPhone eller iPad, er AeroPad Two en stereohøyttaler.

Den kan leveres i bambustre, sort, eller hvit, og er 86 cm bred, noe som antyder bedre stereoperspektiv enn vanlig fra denne typen høyttaler.

Fire høyttalere med en 30 w forsterker til hver, og en 80 w subwoofer, skal gi nok lyd til å fylle stuen.

Høyttaleren er utsyrt med lydinngang for andre kilder, USB-inngang, og leveres med fjernkontroll, for 700 Euro.

Norsk importør er ikke oppgitt, men Digilive AB i Sverige er svensk distributør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.