TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

CES 2023: JBL Spinner BT – første Bluetooth platespiller

JBL lanserer platespillere, forsterker, CD-spiller og nettverksspiller.

forfatter
Publisert 10.01.23 - 09:00

Den kommende JBL Spinner BT er en enkel trådløs platespiller med Bluetooth 5.2 og aptX HD, som spinner 33 1/3- og 45-plater til Bluetooth-høyttalere. Spilleren leveres med en MM-pickup fra Audio Technica på et avtakbart pickup-hus, og har elektronisk styring av hastigheten.

Spilleren leveres med støvlokk, og er bygget i sort MDF med oransje detaler og har dempeføtter under chassiset.

JBL Spinner BT. Foto Audun Hage

JBL-spilleren finner du ikke i butikkene før høsten 2023, prisen er oppgitt til 399 Euro, eller rundt 4000 kroner.

Spinner BT er ikke den eneste platespilleren fra høyttalerprodusenten.

Det kommer nemlig en hel rekke nye produkter i JBLs Classic-serie, og TT350 Classic er en av flere.

Foto JBL

Den er mer påkostet enn Spinner BT, og er en direktedrevet spiller med elektronisk hastighetskontroll styrt av en sensor som passer på at den holder korrekt hastighet. Spilleren leveres i mahognifinér med en s-formet tonearm i aluminium med avtakbart pickup-hus, påmontert en MM-pickup.

TT350 Classic får følge av en ny integrert forsterker kalt SA550 Classic, med Class G forsterkermoduler, platespillerinngang og Bluetooth AptX Adaptive som støtter strømming med høyere kvalitet.

JBL-claassic-series-electronics-JBL-SA550 JBL-claassic-series-electronics-JBL-MP350 JBL-claassic-series-electronics-JBL-CD350
<
>
MP 350 Classic

De to andre produktene i Classic-serien, er en nettverksspiller kalt MP350 Classic, og CD-spilleren CD350 Classic. MP350 kan strømme over  Wi-Fi eller Ethernet, og er Roon-ready med Spotify Connect og Tidal Connect, og støtte for Chromecast og Apple Airplay.

CD350 Classic er en CD-spiller med støtte for avspilling av musikk også via en USB-A-inngang, hvor man kan strømme høyoppløst musikk bit perfect fra laptopen.

Classic-serien ventes å være hyllevare i løpet av sommeren 2023, og prisene er foreløpig oppgitt til 1899 Euro for SA550 Classic forsterkeren. 899 Euro for CD350 Classic, 999 Euro for MP350 Classic, og 1049 Euro for platespilleren TT350 Classic.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

PRØV LB+ I 1 UKE

KUN 10 KR

PRØV FOR 10 KR

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP
vipps
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Primare + Roon = sant Nå får din Primare Prisma-forsterker endelig full Roon-støtte!
lbpluss
Musikkstrømming uten bryderi med NAD CS1 NADs rimelige CS1 kan spille av musikken din direkte fra mobilen. Du trenger ikke å installere en egen app.
lbpluss
Endelig får Hegels forsterkere AirPlay 2 Hegels forsterkere får bedre strømmefunksjon med AirPlay 2, og dermed også bedre smarthjemstøtte.
lbpluss
Forsterkere som bør blåse liv i hjemmekinoen Hvis en gamp på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster! Si hei til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
Retroforsterker for samlere NAD C 3050 LE er en nesten perfekt replika av forsterkeren som definerte NAD-designet. Er det bare ny vin på gamle flasker?
Følg Lyd & Bilde