Jays matter ned v-Jays og senker prisen

forfatter

Hodetelefonene v-Jays fra svenske Jays har høstet gode kritikker internasjonalt, og selv ga vi dem utmerkelsen ”Best i test” i L&B nr 9 2009.

Til tross for sine små mål, bruker v-Jays store høyttalerelementer, på hele 40 mm i diameter. Dette gir en fyldig klang, uten at bassen er svampete og upresis. Den sammenleggbare plastbøylen er dessuten meget praktisk.

Modellen er nå oppdatert med svart matt finish og ny forpakning, men er ellers den samme som før.

Det som derimot forandres på v-Jays II er prisen. Hodetelefonene ga mye for pengene fra før. Men nå senkes prisen fra 595 kroner til 395 kroner, som må sies å være et kupp!

jays.se

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.