Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Jays matter ned v-Jays og senker prisen

Hodetelefonene v-Jays fra svenske Jays har høstet gode kritikker internasjonalt, og selv ga vi dem utmerkelsen ”Best i test” i L&B nr 9 2009.

Til tross for sine små mål, bruker v-Jays store høyttalerelementer, på hele 40 mm i diameter. Dette gir en fyldig klang, uten at bassen er svampete og upresis. Den sammenleggbare plastbøylen er dessuten meget praktisk.

Modellen er nå oppdatert med svart matt finish og ny forpakning, men er ellers den samme som før.

Det som derimot forandres på v-Jays II er prisen. Hodetelefonene ga mye for pengene fra før. Men nå senkes prisen fra 595 kroner til 395 kroner, som må sies å være et kupp!

jays.se

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.