TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

PSB Imagine T2

PSB lanserer en ny toppmodell i sin Imagine-serie.

forfatter
Publisert 24.01.12 - 12:56

Imagine-serien har foreløpig vært regjert av de kompakte gulvmodellene Imagine T, et populært høyttalerpar som fikk gode skussmål da vi testet dem i 2009. Imagine-serien kombinerer flotte avrundede former med en åpen og dynamisk lydkarakter.

Nå har PSB-sjef Paul Barton konstruert et nytt flaggskip: Imagine T2 er en fullblods 3-veis høyttaler med dedikerte elementer for bass, mellomtone og diskant. Barton har åpenbart hentet mye inspirasjon fra toppserien Synchrony, og T2 bruker tre stykk 5 1/4 tommers basser i hvert sitt individuelle kammer med bassrefleksporter. Deretter kommer en egen 4 tommers mellomtone samt den velkjent 1 tommers titandiskanten kjent fra resten av Imagine-serien.

Vi fikk såvidt høre de nye T2-ene på årets CES-messe og så langt lyder det lovende, med en varm og fyldig klangbalanse, og ikke minst et svært naturlig og åpent lydbilde. Selv med rimelig elektronikk fra NAD spilte dette på nivå med flere av de andre såkalte «high-end» rommene på messen.

Prisen da, sier du? Imagine T2 vil koste 18.995 kr i trefinish (valnøtt, kirsebær eller svart ask) og 19.995 kr i svart eller hvit pianolakk. Regn med å se en test av disse i Lyd & Bilde så snart vi får kloa i dem!

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde