Search
Generic filters

PSB Imagine T2

PSB lanserer en ny toppmodell i sin Imagine-serie.

Imagine-serien har foreløpig vært regjert av de kompakte gulvmodellene Imagine T, et populært høyttalerpar som fikk gode skussmål da vi testet dem i 2009. Imagine-serien kombinerer flotte avrundede former med en åpen og dynamisk lydkarakter.

Nå har PSB-sjef Paul Barton konstruert et nytt flaggskip: Imagine T2 er en fullblods 3-veis høyttaler med dedikerte elementer for bass, mellomtone og diskant. Barton har åpenbart hentet mye inspirasjon fra toppserien Synchrony, og T2 bruker tre stykk 5 1/4 tommers basser i hvert sitt individuelle kammer med bassrefleksporter. Deretter kommer en egen 4 tommers mellomtone samt den velkjent 1 tommers titandiskanten kjent fra resten av Imagine-serien.

Vi fikk såvidt høre de nye T2-ene på årets CES-messe og så langt lyder det lovende, med en varm og fyldig klangbalanse, og ikke minst et svært naturlig og åpent lydbilde. Selv med rimelig elektronikk fra NAD spilte dette på nivå med flere av de andre såkalte «high-end» rommene på messen.

Prisen da, sier du? Imagine T2 vil koste 18.995 kr i trefinish (valnøtt, kirsebær eller svart ask) og 19.995 kr i svart eller hvit pianolakk. Regn med å se en test av disse i Lyd & Bilde så snart vi får kloa i dem!

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.