PSB Imagine T2

PSB lanserer en ny toppmodell i sin Imagine-serie.
Annonse
Annonse
forfatter

Imagine-serien har foreløpig vært regjert av de kompakte gulvmodellene Imagine T, et populært høyttalerpar som fikk gode skussmål da vi testet dem i 2009. Imagine-serien kombinerer flotte avrundede former med en åpen og dynamisk lydkarakter.

Nå har PSB-sjef Paul Barton konstruert et nytt flaggskip: Imagine T2 er en fullblods 3-veis høyttaler med dedikerte elementer for bass, mellomtone og diskant. Barton har åpenbart hentet mye inspirasjon fra toppserien Synchrony, og T2 bruker tre stykk 5 1/4 tommers basser i hvert sitt individuelle kammer med bassrefleksporter. Deretter kommer en egen 4 tommers mellomtone samt den velkjent 1 tommers titandiskanten kjent fra resten av Imagine-serien.

Vi fikk såvidt høre de nye T2-ene på årets CES-messe og så langt lyder det lovende, med en varm og fyldig klangbalanse, og ikke minst et svært naturlig og åpent lydbilde. Selv med rimelig elektronikk fra NAD spilte dette på nivå med flere av de andre såkalte “high-end” rommene på messen.

Annonse

Prisen da, sier du? Imagine T2 vil koste 18.995 kr i trefinish (valnøtt, kirsebær eller svart ask) og 19.995 kr i svart eller hvit pianolakk. Regn med å se en test av disse i Lyd & Bilde så snart vi får kloa i dem!

 

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Panasonic introduserer flere spennende TV-modeller for 2021, inkludert tre nye 48-tommers OLED-TVer!
*OPPDATERT MED PRISER* Samsung slipper en rekke nye TV-modeller i løpet av mars/april.
Noe for Exit-gutta? C Seed har laget en 165 tommer (!) stor MicroLED-TV som kan foldes sammen og skjules når du ikke bruker den.
Og hvor mye koster 83-tommeren?
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design
De koster nesten det samme, men Cambridge Evo 150 er dobbelt så kraftig som Evo 75. Her møtes retro og moderne hånd i hånd.
Utstyrt med 3D-bevegelsessensor og fugleperspektiv kan Floodlight Cam Wired Pro gi deg et godt overblikk.
Med trådløse bakhøyttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlegget heftige lydopplevelser.
HP Envy 17 og Envy x360 med 11. generasjons prosessorer og Nvidia-grafikk til hjemmekontoret.
Det blir mulig å spille lyd fra LGs TV-er og lydplanker samtidig.
Helelektrisk med 1000 hk og 14 Bose-høyttalere.
For første gang kan du strømme video i nært tapsfri UHD Blu-ray-kvalitet. Men langt fra alle får tilgang til tjenesten.
Ny, actionmettet, Marvel-trailer er nå sluppet.
Du finner ikke bedre lyd andre steder.
Det er syv årtier siden de første Klipschorn så dagens lys. Men modellen bygges og selges fortsatt.