PSB Imagine T2

PSB lanserer en ny toppmodell i sin Imagine-serie.
Annonse
Annonse
forfatter

Imagine-serien har foreløpig vært regjert av de kompakte gulvmodellene Imagine T, et populært høyttalerpar som fikk gode skussmål da vi testet dem i 2009. Imagine-serien kombinerer flotte avrundede former med en åpen og dynamisk lydkarakter.

Nå har PSB-sjef Paul Barton konstruert et nytt flaggskip: Imagine T2 er en fullblods 3-veis høyttaler med dedikerte elementer for bass, mellomtone og diskant. Barton har åpenbart hentet mye inspirasjon fra toppserien Synchrony, og T2 bruker tre stykk 5 1/4 tommers basser i hvert sitt individuelle kammer med bassrefleksporter. Deretter kommer en egen 4 tommers mellomtone samt den velkjent 1 tommers titandiskanten kjent fra resten av Imagine-serien.

Vi fikk såvidt høre de nye T2-ene på årets CES-messe og så langt lyder det lovende, med en varm og fyldig klangbalanse, og ikke minst et svært naturlig og åpent lydbilde. Selv med rimelig elektronikk fra NAD spilte dette på nivå med flere av de andre såkalte «high-end» rommene på messen.

Prisen da, sier du? Imagine T2 vil koste 18.995 kr i trefinish (valnøtt, kirsebær eller svart ask) og 19.995 kr i svart eller hvit pianolakk. Regn med å se en test av disse i Lyd & Bilde så snart vi får kloa i dem!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Les også

4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.