PSB Imagine T2

PSB lanserer en ny toppmodell i sin Imagine-serie.
forfatter

Imagine-serien har foreløpig vært regjert av de kompakte gulvmodellene Imagine T, et populært høyttalerpar som fikk gode skussmål da vi testet dem i 2009. Imagine-serien kombinerer flotte avrundede former med en åpen og dynamisk lydkarakter.

Nå har PSB-sjef Paul Barton konstruert et nytt flaggskip: Imagine T2 er en fullblods 3-veis høyttaler med dedikerte elementer for bass, mellomtone og diskant. Barton har åpenbart hentet mye inspirasjon fra toppserien Synchrony, og T2 bruker tre stykk 5 1/4 tommers basser i hvert sitt individuelle kammer med bassrefleksporter. Deretter kommer en egen 4 tommers mellomtone samt den velkjent 1 tommers titandiskanten kjent fra resten av Imagine-serien.

Vi fikk såvidt høre de nye T2-ene på årets CES-messe og så langt lyder det lovende, med en varm og fyldig klangbalanse, og ikke minst et svært naturlig og åpent lydbilde. Selv med rimelig elektronikk fra NAD spilte dette på nivå med flere av de andre såkalte «high-end» rommene på messen.

Prisen da, sier du? Imagine T2 vil koste 18.995 kr i trefinish (valnøtt, kirsebær eller svart ask) og 19.995 kr i svart eller hvit pianolakk. Regn med å se en test av disse i Lyd & Bilde så snart vi får kloa i dem!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.