Hybridforsterkere fra Peachtree

Peachtree Audio sine integrerte forsterkere har innebygd DAC, hodetelefonforsterkning og rørforsterkning.
forfatter

Decco 65 er den rimeligste modellen. Denne har rør i forforsterkertrinnet for en varmere lyd (dette kan skrus av eller på etter egen smak), mens effektforsterkningen skjer med en 65 watts Klasse D-forsterker. Innebygd sitter en digitalkonverter av typen ESS Sabre 24/192, og blant digitale innganger finnes to koaksiale, en optisk og dessuten en asynkron USB-inngang som håndterer lydfiler inntil 24-bit/192kHz. Hodetelefonutgangen i front har egen forsterkning, for best mulig drift av selv kravstore hodetelefoner.

Peachtree Decco 65, en hybridforsterker på 2 x 65 watt.
Peachtree Decco 65, en hybridforsterker på 2 x 65 watt.

Forsterkeren Nova 125 har samme funksjonalitet som Decco 65, og er i tillegg kraftigere med 125 watt pr. kanal.

Trenger du mer kraft, er det Nova 125 som gjelder.
Trenger du mer kraft, er det Nova 125 som gjelder.

Flaggskipet
På toppen troner flaggskipet Grand Integrated. Her sitter en ESS Sabre32 9018 digitalkonverter, med 32-bit oppløsning. Av digitalinnganger finnes to optiske og to koaksiale RCA i tillegg til en BNC for optimal impedans. I tillegg til selvsagt en USB.

Flaggskipforsterkeren leverer 2 x 440 heftige watt.
Flaggskipforsterkeren Grand Integrated leverer 2 x 440 heftige watt.

En Home Theater Bypass-knapp gjør den om til en ren effektforsterker som kan kobles til en hjemmekinoforsterker for mer kraft til frontkanalene. Motsatt har den forforsterkerutgang for bi-amping eller tilkobling av subwoofer, og den har dessuten en egen høypass forforsterkerutgang som, når aktivert, filtrerer bort alle frekvenser under 80 Hz. Vi ser for oss at denne kan brukes sammen med et par aktive monitorhøyttalere, mens forforsterkerutgangen med full rekkevidde sender signalet til subwooferen.

Frontplata i aluminium er over en centimeter tykk, og en dimbar rad med LED-lys preger fronten.

Effekten på hele 2 x 440 watt i 8 ohm og 770 watt i 4 ohm skulle holde for de aller fleste!

Priser:
Decco 65 8.990 kr
Nova 125 12.990 kr
Grand Integrated 34.990 kr

peachtreeaudio.com

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.