Bærbar høyttaler

Nå er det sesong for bærbar lyd, og Loewe frister med slanke og trådløse 2go. Som også har 3D-lyd!
forfatter

Den 24 cm brede høyttaleren er bare 5 cm tykk, likevel skal den være i stand til å spille 3D-lyd. Et ullent begrep som ofte henspeiler på at man føler at lyden spres rundt hele høyttaleren. Effekten er ikke alltid like 3D-aktig, men når det er snakk om små høyttalere som dete, er det ikke så dumt tenkt. Det får i hvert fall lydbildet til å virke større.

Loewe 2go kobles enkelt til mobilen med NFC – nærfeltskommuniksjon. Bare hold mobilen med NFC inntil høyttaleren, så kobles de sammen uten ledninger. Starter du musikken, begynner høyttaleren umiddelbart å spille.

Har mobilen ikke NFC, som Samsung og enkelte Nokia-modeller blant annet har, aktiverer man Bluetooth på mobilen og velger Loewe 2go i listen over trådløse enheter.

Rekkevidden er drøye 10 meter, og høyttaleren spiller i 8 timer på en oppladning.

Den har også innebygget mikrofon, så om noen ringer mens man sitter på terassen, kan man snakke med og høre den andre personen med Loewe-høyttaleren.

Den er i butikkene i slutten av mai, til 2.499 kroner.

Speakertogo-SACH-02_silber

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.