Høyoppløst PC-lyd rett i øret

HRT HeadStreamer er en USB-DAC som tar høyoppløst lyd fra datamaskinen og sprøyter den rett i hodetelefonene.
Annonse
Annonse
forfatter

HRT markedsfører HeadStreamer som det ideelle produktet for konsumenter som hører på musikk fra datamaskinen gjennom hodetelefoner, og som ønsker å dramatisk forbedre lydkvaliteten i forhold til den begredelige hodetelefonutgangen som sitter på alle (ja, vi mener ALLE!) datamaskiner.

Den kompakte størrelsen og lette vekt gjør USB-DAC-en meget praktisk for folk på farten. Du kan dermed få glimrende lydkvalitet på veien, i flyet eller uansett hvor du måtte ha med deg din bærbare datmaskin.

HeadStreamer er av typen asynkron, som skal sørge for lavere jitter og renere lyd, fordi den forbipasserer datamaskinens innebygde klokke. Den godtar høyoppløst lyd med en samplerate opp til 96 kHz og 24-bit dynamikkoppløsning. Dette er omtrent fire ganger mer høyoppløst enn vanlig CD-kvalitet.

HRT HeadStreamer er driverfri, av typen stikk-og-start. Pris er ikke oppgitt, men vi vil på bakgrunn av tidligere erfaring med produkter som MusicStreamer II og iStreamer gjette på et sted mellom 1500 og 2000 kroner.

audiofreaks.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Les også

Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Den nye tilføyelsen til Surface Pro-porteføljen kommer bl.a. med innebygd LTE Advanced.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?
Skal utfordre Volkswagen og Skoda
HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.