Høyoppløst PC-lyd rett i øret

HRT HeadStreamer er en USB-DAC som tar høyoppløst lyd fra datamaskinen og sprøyter den rett i hodetelefonene.
forfatter

HRT markedsfører HeadStreamer som det ideelle produktet for konsumenter som hører på musikk fra datamaskinen gjennom hodetelefoner, og som ønsker å dramatisk forbedre lydkvaliteten i forhold til den begredelige hodetelefonutgangen som sitter på alle (ja, vi mener ALLE!) datamaskiner.

Den kompakte størrelsen og lette vekt gjør USB-DAC-en meget praktisk for folk på farten. Du kan dermed få glimrende lydkvalitet på veien, i flyet eller uansett hvor du måtte ha med deg din bærbare datmaskin.

HeadStreamer er av typen asynkron, som skal sørge for lavere jitter og renere lyd, fordi den forbipasserer datamaskinens innebygde klokke. Den godtar høyoppløst lyd med en samplerate opp til 96 kHz og 24-bit dynamikkoppløsning. Dette er omtrent fire ganger mer høyoppløst enn vanlig CD-kvalitet.

HRT HeadStreamer er driverfri, av typen stikk-og-start. Pris er ikke oppgitt, men vi vil på bakgrunn av tidligere erfaring med produkter som MusicStreamer II og iStreamer gjette på et sted mellom 1500 og 2000 kroner.

audiofreaks.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.