Høstens hi-fi-dager

Denne helgen er holder mange av hi-fi-forhandlerne i Oslo messe. Trekkplasteret er som vanlig Oslo Hi-Fi Center.
forfatter

Det er den tiden på året igjen, når Oslo Hi-Fi Center trekker med seg hovedstadens andre forhandlere, og sammen skaper de en helgeaktivitet, med spesiell oppmerksomhet rundt god lyd. Du kan oppleve de nyeste og beste produktene, og det er messetilbud på mange av dem. Det starter fredag 20. oktober og varer til og med søndag.

Oslo Hi-Fi Center holder som vanlig sin HøstPULS, og nyhetene er mange. For eksempel er det verdenspremiere på en nyhet fra KEF. Kortene holdes tett til brystet, så hva dette er vet vi faktisk ikke ennå.

Audiovector Arreté Raw Surface Edition. Foto: Audiovector

 

Det vi derimot vet, er at danske Audiovector er på plass i Dronning Mauds gate 1 med sin helt nye SR3 Arreté Raw Surface Limited Edition. Hvis du lurer på hvorfor vi fikk hakeslepp da vi testet dem, kan du høre på det nøyaktig samme paret hos Oslo Hi-Fi Center i helgen.

Naim Uniti Nova. Foto: Naim

 

Du vil også få høre Naims nye Uniti-serie med strømmeforsterkere, som endelig er leveringsklar.

Focal Clear. Foto: Focal

 

Noen av de aller beste lydopplevelsene får du med virkelig gode hodetelefoner. Det vil Focal bevise, med norgespremiere på den helt nye hodetelefonen Clear.

Focal Kanta No.2. Foto: Focal

 

Norgespremiere er det også på de helt nye høyttalerne Kanta No.2 fra Focal. Les mer om disse her.

Technics SP-10R. Foto: Technics

 

Er du mer enn gjennomsnittlig glad i platespillere, vil du dessuten kunne glede deg over å få se en prototype av Technics nye flaggskipdrivverk SP-10R. Du får også en demonstrasjon av SL-1200G.

Les mer om programmet til Oslo Hi-Fi Center her.

Yamaha NS-5000. Foto: Yamaha

 

SteReoFil har sin egen messe med tilbud i sin butikk i Grensen 9. Her får du blant oppleve det nye høyttalerflaggskipet til Yamaha, nemlig NS-5000 til 140.000 kroner pr. par.

ASR Emitter II. Foto: ASR

 

Effekthungrige entusiaster kan forvente seg et brutalt slag i mellomgulvet med den integrerte forsterkeren ASR Emitter II. SteReoFil hevder det er den råeste integrerte de noensinne har hørt, og det kan vi tro på – med en effekt på 500 watt i 4 ohm og en strømbank på hele 1,38 Fahrad (det er 1,38 millioner mikrofarad!) skal det nok bli liv i kåken!

Klipsch Forte III. Foto: Klipsch

 

Du får også oppleve Klipsch bestselger Forte i sin 3. versjon, og kjøper du i løpet av messen får du den til 35.000 kroner, ned fra 50.000.

Les mer om program og priser her.

Piega Master Line Source 2. Foto: Piega

 

Duet Audio åpner også sine dører, og her får du blant annet høre den helt nye high-end-høyttaleren Piega Master Line Source 2. En nedskalert utgave av toppmodellen Line Source til 1,8 millioner kroner. Lillebroren koster ”bare” 659.000 kr. Les vår test av de mer edruelige Piega Classic 80.2 her.

AURALiC Vega G2. Foto: AURALiC

 

AURALiC har lansert nye referanseprodukter i form av nettverksspilleren Aries G2 og digitalkonvergeren Vega G2. Les hva vi syntes om den lille Aries Mini her og DAC-en Vega her, før du løper til butikken i Akersgata og hører de nye produktene. Les mer om programmet til Duet Audio her.

Klipsch THX Ultra2. Foto: Klipsch

 

I sin butikk på Majorstuen kan Kontrapunkt Hi-Fi by på ett og annet. Hva med skikkelige hjemmekinoopplevelser med Dolby Atmos, servert av et Klipsch THX Ultra høyttalersystem?

Focal Scala Utopia V2. Foto: Focal

 

Focals Utopia-serie har fått en ny gulvstående minstemann, nemlig Scala Utopia V2. Se og hør denne nydelige kreasjonen med sin mer spiselige prislapp på 140.000 kroner, i Kontrapunkts butikk i Vibes gate 12. Les mer om programmet her.

M&K Sound S-150 THX. Foto: M&K Sound

 

Til slutt tar vi med hjemmekinoopplevelser for drammenserne. Lørdag den 20. oktober fra kl 12 til midnatt holder Sound People åpent hus, hvor de i samarbeid med Video Film Int AS vil vise frem fem ulike oppsett med hjemmekinohøyttalere fra M&K Sound. Hvis du lurer på om M&K Sound er fett nok, så kan du bare lese vår test av THX-systemet S-150 THX. Mer om dette hos fortknox.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.