Bransjenytt

Audiodays er et fransk konsept som denne uken kommer til Oslo, hvor man både kan møte de som lager innspillinger i studio, og høre resultatet på hi-fi-systemer.
forfatter

Audiodays starter torsdag 25. kl 17:00, og varer til og med søndag 28. oktober. Da kan man helt gratis, delta på såkalte åpne sessions, hvor man kan møte produsenter, høre musikk, og delta på gratisseminarer hvor man kan lære litt om lyd og akustikk.

Audiodays er hentet fra et konsept lydmannen Christophe Bouillot startet i Paris, og skal gi publikum et unikt innblikk i ulike produkter, og skal passe for alle som er interessert i lyd, design og musikk. I følge pressemeldingen.

Arrangementet finner sted i Oslo sentrum, og her finner du mer informasjon om hva som skjer hvor, og Audiodays finner sted, åpningstider og program.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.