Hodetelefoner

Lekker design og rå ytelse er varemerket til Alfa Romeo. Om hodetelefonene lever opp til det, gjenstår å finne ut.
Annonse
Annonse
forfatter

Hodetelefoner fra Volkwagen kan knapt bli særlig sexy, men når italiensk design blandes med legendarisk status, kan selv hodetelefoner se attraktive ut. Tidligere har vi skrevet om Ferrari hodetelefoner by Logic3, og nå kommer hodetelefoner med Alfa Romeo-design.

Det vil si, de er ikke Alfa Romeos eget design, men navnet er lisensiert til produksjon av hodetelefoner med det legendariske navnet brodert eller trykket på hodetelefonene.

Så langt handler det om tre modeller, i ulike farger. Øreproppene Mito og Giulietta i rødt, sort eller sølv, og hodetelefonene Giulietta i sølv/sort eller rødt/sølv.

Hodetelefonene bruker 40 mm elementer i lukket kammer, og har logen trykket på sidene, mens Alfa Romeo er brodert på hodebøylen.

Mito-proppene og Giulietta-proppene bruker begge bittesmå neodymium-magneter for potent bass og dynamikk, og alle modellene har fjernkontroll på ledningen, og mikrofon slik at man kan styre musikk og samtaler uten å ta hodetelefonene av hodet.

Foreløpig er de kun tilgjengelige på den engelske Alfa-klubbens nettside, og du finner dem her.

Å ja, om du stusser over navnene, så er de selvsagt hentet fra Alfa Romeo-modellene, Mito, og Giulietta. Sjekk dem her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter