Hodetelefoner

Lekker design og rå ytelse er varemerket til Alfa Romeo. Om hodetelefonene lever opp til det, gjenstår å finne ut.
forfatter

Hodetelefoner fra Volkwagen kan knapt bli særlig sexy, men når italiensk design blandes med legendarisk status, kan selv hodetelefoner se attraktive ut. Tidligere har vi skrevet om Ferrari hodetelefoner by Logic3, og nå kommer hodetelefoner med Alfa Romeo-design.

Det vil si, de er ikke Alfa Romeos eget design, men navnet er lisensiert til produksjon av hodetelefoner med det legendariske navnet brodert eller trykket på hodetelefonene.

Så langt handler det om tre modeller, i ulike farger. Øreproppene Mito og Giulietta i rødt, sort eller sølv, og hodetelefonene Giulietta i sølv/sort eller rødt/sølv.

Hodetelefonene bruker 40 mm elementer i lukket kammer, og har logen trykket på sidene, mens Alfa Romeo er brodert på hodebøylen.

Mito-proppene og Giulietta-proppene bruker begge bittesmå neodymium-magneter for potent bass og dynamikk, og alle modellene har fjernkontroll på ledningen, og mikrofon slik at man kan styre musikk og samtaler uten å ta hodetelefonene av hodet.

Foreløpig er de kun tilgjengelige på den engelske Alfa-klubbens nettside, og du finner dem her.

Å ja, om du stusser over navnene, så er de selvsagt hentet fra Alfa Romeo-modellene, Mito, og Giulietta. Sjekk dem her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.