High-end mikrostereo fra T+A

Tyske T+A vil ikke at behovet for et lite anlegg skal begrense lytteopplevelsen. Er dette påkostete anlegget løsningen?
forfatter

T+A beskriver Cala som den minste, mest kompakte og antakelig lekreste stereoreceiveren de noensinne har bygd. Men 55 ekte watt pr. kanal loves å være nok til å drive de høyttalerne du selv ønsker, inkludert produsentens egne kompakthøyttalere CS Mini (ca 6.000 kr), som matcher utseendemessig. Receiveren har FM-radio, nettverksstrømming og har tilkoblinger for bærbare enheter via både USB og Bluetooth A2DP (den beste bluetooth-overføringen). I tillegg finnes utgang for subwoofer, for den som trenger mer bass.

Sammen med CS Mini utgjør T+A Cala et meget lekkert mikroanlegg.

Støttete formater: MP3, WMA, AAC, FLAC, OGG-Vorbis, LPCM, WAV.

Det lekre anlegget bestående av T+A Cala og CS Mini skal låte bra for å være verdt over 20.000 kroner. Men så vet vi fra før at T+A har trukket flere ess opp av ermet tidligere. Så spørs det hva de har fått til denne gangen!

Pris:
T+A Cala 14.995 kr
T+A CS Mini (vi tror 5.995 kr, men høyttalerne er ennå ikke lansert i Norge)

oslohificenter.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.