Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

High-End 2023: Burmester 232 integrert forsterker

Kan utstyres med DAC og phonotrinn.

Skrevet av / 18.05.23 - 12:06
High-End 2023: Burmester 232 integrert forsterker

Den nye 232 er den første integrerte forsterkeren fra Burmester, på lenge. Forsterkeren er ikke i butikkene før senere i år, men Burmester både stiller ut, og spiller på den modulære 232.

Modulær fordi den leveres som integrert med analoge innganger, men med plass for moduler. For eksempel en D/A-konverter, og et phono-trinn for Moving Coil pickup.

Hva den skal koster er foreløpig ikke klart, men vi vet at DAC-modulen takler DSD-filer opp til 32-bit 768 kHz, og at phono-trinnet i stor grad er hentet fra Burmesters 077 referanse forforsterker, og 100 Phono Preamplifier.

Som man kan se av bildet er akkurat dette eksemplaret av 232 utstyrt med balanserte innganger til phono-trinnet, og lengre bort har den USB, koaksial og optisk digitalinnganger, HDMI, samt en balansert digital inngang.

Forsterkeren – som tilhører Burmesters Classic Line, har også en integrert SBC streamingmodul (Single Board Computer), som kan kobles til via Ethernet, wifi eller Bluetooth.

Betjeningspanelet foran, har en pekeskjerm som kan vise tekst på flere språk, og flere av knappene kan programmeres. Det kan også den store volumkontrollen foran. Som bruker så kalt haptisk tilbakemelding, og selv roteringsmotstanden skal være konfigurerbar.

Det finnes også en app, og forsterkeren har fått en nykonstruert forforsterkerkrets med egen hodetelefonforsterker. Den har også fått Burmesters ‘nye’ designspråk, som vil dukke opp på flere produkter fra Berlin i fremtiden.

Alle foto Lasse Svendsen

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Goldmund effektforsterker: Bare ikke spør om prisen ...

En forsterker for drømmere

Vinyl setter ny rekord

Komplett anlegg i retrostil

Platespiller med plug and play

Nye råskinn fra sveitsiske Soulution

Da hi-fi var en livsstil

Noe helt eget for din platesamling

Nå kan du linke til alle musikktjenester på én gang

Endelig en rimelig Roon-streamer!

En DAC i samuraienes fotspor?

Denne lille boksen kan gjøre dine gamle B&O-høyttalere "trådløse"

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top