TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

High-End 2022 Pro-Ject Metallica Turntable

Blant Pro-Jects mange nyheter falt vi for The Metallica Turntable.

forfatter
Publisert 20.05.22 - 10:42

High-End 2022 er som de fleste high-end messer, full av merkelige produkter man knapt ser andre steder. Denne derimot, kan du snart kjøpe og sette i stuen. Pro-Ject Metallica Turntable er perfekt for Metallica-fans så klart, men den fungerer også fint med vinylplater fra andre artister.

Spilleren har Metallica-symbolet godt synlig, plassert under en remdrevet glasstallerken, og leveres med en sort Pick it S2 C pickup.

Pro-Ject X1 B og X2 B, har vi skrevet om før, men ikke denne:

C3B679B8 EAAC 4B05 9461 B2F9F7697739
Pro-Ject

Signature 12.2 kalles den, og foreløpig er dette bare et designkonsept, men kjenner vi Pro-Ject rett, kan den fort finne veien til en utvalgt hi-vi-butikk i nærheten av deg. Spilleren er som man ser, remdrevet, og har en ny arm vi ikke har sett før, og en massiv plinth hvor masse ser ut til å være det bærende elementet (sic) for den massive tallerkenen på toppen.

5F840441 1623 4242 88C7 DC5661921F6F
Pro-Ject

Denne kalles RPM 12 og er også et designkonsept, med tre armer og en plinth skjult under tallerkenen, litt Micro Seiko over denne synes vi. Og det er en god ting.

Den siste spilleren her er X8, som vi også har skrevet om før, men ikke sett i live før nå. Den kan leveres i sort, hvitt, eller valnøttfiner, og har en Ortofon Quintet Blue ferdig montert.

2FAD2D3C 0616 4DF1 BC0D EB98589020C2
Pro-Ject X8

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For øye og øret Hos det nordiske designfirmaet Poasana er idéen om et godt lydmiljø en viktig komponent for økt livskvalitet og generelt velvære
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Følg Lyd & Bilde