TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

High-End 2022 Pro-Ject Metallica Turntable

Blant Pro-Jects mange nyheter falt vi for The Metallica Turntable.

forfatter
Publisert 20.05.22 - 10:42

High-End 2022 er som de fleste high-end messer, full av merkelige produkter man knapt ser andre steder. Denne derimot, kan du snart kjøpe og sette i stuen. Pro-Ject Metallica Turntable er perfekt for Metallica-fans så klart, men den fungerer også fint med vinylplater fra andre artister.

Spilleren har Metallica-symbolet godt synlig, plassert under en remdrevet glasstallerken, og leveres med en sort Pick it S2 C pickup.

Pro-Ject X1 B og X2 B, har vi skrevet om før, men ikke denne:

C3B679B8 EAAC 4B05 9461 B2F9F7697739
Pro-Ject

Signature 12.2 kalles den, og foreløpig er dette bare et designkonsept, men kjenner vi Pro-Ject rett, kan den fort finne veien til en utvalgt hi-vi-butikk i nærheten av deg. Spilleren er som man ser, remdrevet, og har en ny arm vi ikke har sett før, og en massiv plinth hvor masse ser ut til å være det bærende elementet (sic) for den massive tallerkenen på toppen.

5F840441 1623 4242 88C7 DC5661921F6F
Pro-Ject

Denne kalles RPM 12 og er også et designkonsept, med tre armer og en plinth skjult under tallerkenen, litt Micro Seiko over denne synes vi. Og det er en god ting.

Den siste spilleren her er X8, som vi også har skrevet om før, men ikke sett i live før nå. Den kan leveres i sort, hvitt, eller valnøttfiner, og har en Ortofon Quintet Blue ferdig montert.

2FAD2D3C 0616 4DF1 BC0D EB98589020C2
Pro-Ject X8

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Direktedrevet platespiller med kvartsstyrt drift Med den nye Hi-Fi TURN X fra Reloop får audiofile et direktedrevet alternativ i premium-klassen.
lbpluss
Strømforsyninger som fjerner støy Den ene strømforsyningen kan du koble seks enheter til.
lbpluss
Lytt til den nyeste podcast-episoden! I denne episoden snakker vi om hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubileet til Pink Floyd legendariske album "Dark Side of The Moon", også har vi testet high-end musikkstrømmere. Tesla Model S Plaid for også gjennomgå av Geir, som har testet den.
lbpluss
Primare + Roon = sant Nå får din Primare Prisma-forsterker endelig full Roon-støtte!
lbpluss
Musikkstrømming uten bryderi med NAD CS1 NADs rimelige CS1 kan spille av musikken din direkte fra mobilen. Du trenger ikke å installere en egen app.
Følg Lyd & Bilde