Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

HiFi Life demo

Hør KEF Blade, Naim New Classic og IsoTek i Trondheim.

Skrevet av / 09.02.24 - 16:00
HiFi Life demo

Hvis man er i nærheten av Trondeim og glad god musikk og fet lyd, har man muligheten til å høre noen high-end lydprodukter, man vanligvis ikke ser på demo til hverdags.

HiFi Life er en relativt ung bedrift som har levd tilværelsen litt utenfor sentrale strøk i trøndelag. Men nå finner man dem på Lade i Trondheim, hvor de denne helgen har besøk av noen temmelig fete high-end produkter.

Les også Verdensklasse! Når vi trodde det ikke kunne bli stort bedre enn New Classic 200-serien, dundrer Naim til med 300-serien – og et nytt nivå av musikalsk drømmelyd.

Fredag og lørdag denne helgen, kan man høre Naim New Classic, Rotel Michi series 2, få demonstrert strømrens fra IsoTek, og sett og hørt KEF Blade.

Foto: Solem

– Vi kommer til å kjøre jevnlige demoer med blant annet KEF, Rotel Michi, Naim New Classic og IsoTek gjennom begge dagene, og håper så mange som mulig kommer og ser – og ikke minst hører – hvordan vi har fått det her på Lade, sier daglig leder André

Den ferdige butikken kommer til å ha fire aktive lytterom over to plan, men Solem tør ikke å love at mer enn tre av dem er i drift den aktuelle helga.

Les også KEF Blade Two En sjelden gang dukker det opp høyttalere som bare må bli klassikere.

– Vi jobber med et dedikert McIntosh-rom, men kommer ikke til å åpne det for publikum før vi er 100% fornøyde, utdyper han.

Solems nye butikk ligger sentralt i Haakon VII´s gate, og på sikt blir det flere demoer, lyttekvelder og andre kundearrangementer i lokalene.

Foto: Andreas Balstad

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

1 hendelser på “HiFi Life demo”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top