Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

HiFi Hub med musikk i tre etasjer

Skal bli et møtested for hi-fi-entusiaster.

Skrevet av / 02.02.24 - 17:10
HiFi Hub med musikk i tre etasjer

Egentlig er det helt feil å kalle det en butikk. Det er en villa, en stor en, med tre etasjer full av eksklusiv hi-fi, for alle som elsker at musikk og lydkvalitet er ett og samme begrep.

Villaen, som ligger på Jessheim 25 minutter nord for Oslo, har bare vært åpen siden november 2023. Der er dørene åpne fra mandag til og med lørdag, og hifihub (med små bokstaver) er grunnlagt og drevet av to ringrever med til sammen over 30 års erfaring i hifi-bransjen.

Brinkmann, YG Acoustics og Soulnote. Foto: Lasse Svendsen

Øystein Hasnes og Henning Morken, har klart å få inn flere tunge produsenter til villaen i Trondheimsveien på Jessheim. De er eksklusiv forhandler av blant andre Burmester, og der vil også finne platespillere fra Burmester, men også fra Vertere, Acoustic Signature, Brinkmann, Rega, Reloop og Dr. Feickert.

De er også eksklusiv forhandler av danske Gryphon, legendariske høyttalere fra Wilson Audio, og er det eneste stedet i Norge hvor du kan se og høre produkter fra produsenter de fleste bare har lest om.

Vertere og Burmester. Foto: Lasse Svendsen

Burmesters nye forsterkergenerasjon, blant annet den kommende integrerte 232, vil snart finne veien til et Burmester-møbel i Villaen på Jessheim, og det samme vil noen smått oppsiktsvekkende produkter vi ikke har lov til å snakke om ennå.

Gryphon, Burmester og Audiovector. Foto: Lasse Svendsen

Det er slett ikke alt på hifihub som koster en halv million. De tilbyr også produkter til høyst edruelige priser, og både KEFs nye LSX II, Audiovectors oppgraderte QR SE-serie, og Rotels hi-fi-katalog er blant det man finner i lavere prisklasse.

Henning og Øystein har også et stort utvalg av tilbehør, fra stifter og kabler, til møbler, strømrens og dempeprodukter.

Wilson Audio, Ayre, Gryphon og Soulnote. Foto: Lasse Svendsen

Man kan stikke innom for å få svar på enkle eller kompliserte spørsmål som har med hi-fi å gjøre. Eller booke tid også utenfor åpningstid på hifihub, hvis man ønsker å få mer tid til å lytte før man eventuelt kjøper.

Naim, Rotel Michi, Ayre, IsoTek, IsoAcoustics, Audiovector. Foto: Lasse Svendsen

-Her er alle velkomne, og vi står klare for alle som har lyst å komme til oss, sier Henning Morken til Lyd&Bilde, som også forteller at de planlegger en rekke arrangementer i år. -Hadde det ikke vært kult med en stor grill og litt musikk og servering ute i sommer?

Er paven katolikk?

Audiovector QR5 SE og Bel Canto. Foto: Lasse Svendsen

De to gutta på hifihub er også åpne for å arrangere privat demo eller en eksklusiv lyttekveld for en gjeng entusiaster som vil samles for å høre på musikk.

-Det er bare å ta kontakt, som de sier.

Foto: Hifihub

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

8 hendelser på “HiFi Hub med musikk i tre etasjer”

 1. Sikkert fin sjappe, men hvordan de har klart å snappe agenturer fra bl.a Oslo Hifi Center (hvor Øystein jobbet før) og Gjallarhorn, er litt «interessant».

  1. Stian Eriksen

   Det er verdt å merke seg at det er produsentene/importørene/distributørene/forhandlerne som har kontaktet Hi-Fi Hub om å inngå et samarbeid, ikke motsatt.

 2. Roger Stange

  Kule produkter og lokaler kombinert med entusiasme og kunnskap. Endelig får disse premium high end merkene skikkelig representasjon i Norge!

 3. Henrik Rødset

  Etter å ha besøkt Henning og Øystein så vurderer jeg å selge en nyre. Kanskje to tilogmed!
  Her er det mye «må ha». En nydelig opplevelse å få lytte i en «stue», og ikke i et lite egnet butikklokale!

 4. Eivind Giske

  Utrolig kult konsept. Var på besøk hos Henning og Øystein i helgen og hørte på mye godsaker. Anbefaler alle HiFi-interesserte å ta turen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top