Hi-fi hage på Fornebu

Soundgarden er på plass i det nye kjøpesenteret Fornebu S som hadde åpning i dag.
forfatter

Fornebu, en gang hovedflyplassen på Østlandet, er etterhvert blitt tilholdssted for både næringsliv og private. Blant andre Statoil, Aker Solutions og Telenor har sine kontorer her, og Fornebu skal etter hvert bli en «by» med opptil 25.000 innbyggere og 30.000 arbeidsplasser. Det nye kjøpesenteret Fornebu S har satt seg mål å bli et handelssentrum for dem som bor eller jobber ved Fornebu, Snarøya og Lysaker. Hit til Fornebu kommer også Soundgarden for å formidle budskapet om god lyd til folk flest.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Soundgardens åpnet sin første senterbutikk hos Sandvika Storsenter november 2013, og Gulskogen kjøpesenter i mai 2014. Nå er turen også kommet til Fornebu.
-Her har vi hatt full frihet til å designe et ny butikk fra bunnen av. Det er mye bedre enn å overta et eksisterende lokale, forteller Christian Åkre fra Soundgarden, som er tydelig stolt av den nye butikken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Romslig butikk

Soundgardens filial har en åpen løsning med utstilling av både trendy produkter som hodetelefoner, bærbar/kompakt lyd og ikke minst platespillere, som fortsatt surfer på en retrobølge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg er det satt av plass til et dedikert lytterom hvor man kan få demonstrasjon og veiledning før kjøp, samt lytte på mer kresne hi-fi produkter i ro og mak.

Butikksjef Andreas Flø Vestavik viser frem høyttalere til en kunde.
Butikksjef Andreas Flø Vestavik viser frem høyttalere til en kunde.

Utvalget av produkter er stort, med alt fra ørepropper/klokker og kompakte anlegg til separate hi-fi Geneva og Bose, til tyngre hi-fi skyts fra Hegel og McIntosh.

Trådløse og aktive høyttalere fra blant andre System Audio, Dynaudio og Genelec vil også være et satsningsområde for senterbutikken.

Fornebu S og Soundgarden kjører en åpningsfest hele uken, og lokker selvsagt med store rabatter på populære varer.

www.soundgarden.no/butikker/fornebu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.