High-End 2012

Med 250 w og digitalkoknverter ombord, er Hegel H300 en av de mest interessante forsterkerne nå. Og snart er den i butikkene.
forfatter

Forsterkeren nærmer seg butikkhyllene, i følge Hegels Anders Ertzeid. H300 som har DAC integrert, med USB- koaksial, og optisk digitalinnganger, er på det nærmeste ferdig for produksjon.

Mye av teknikken innvendig er hentet fra Hegels high-end forsterkere, og Hegels digitalkonvertere, og sydd sammen til en integrert forsterkerløsning. Med analoge (balanserte og ubalanserte) lydinnganger.

H300 som her er vist sammen med CD-spilleren CDP2A, ble demonstrert på en helt ny høyttaler fra System Audio. Mantra 70 blir den største modellen i serien, når den er i butikkene i høst en gang. Hegel-forsterkeren fungerte godt sammen med M70, og leverte et superdynamisk lydbilde, med stålkontroll på dypbass.

En kort demo, men likevel en som absolutt ga mersmak. Unødvendig å nevne kanskje, men både H300 og Mantra 70, ser selvsagt bestilt for test.

Annonse

H300 vil koste 29.990 kroner, når den dukker opp i butikkene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.