Kabler

Paradox Audio er en norsk produsent som lager high-end kabler på bestilling. Som signalkablene The Link og Missing Link, men også strømkabler.
forfatter

Strømkablene lages i den lengden man ønsker og koster fra 20.000 kr, mens signalkablene starter på 12.000 kr. De leveres med livstidsgaranti og 30 dagers returrett, og i følge produsenten er det ikke noe snake oil i konstruksjonene. Bare sunn og konkret fysikk.

Paradox Audio lager høyttalerkabler, signalkabler og strømkabler, men også overgangskabler (jumpers) som brukes i stedet for skinner eller pinner når man skal koble sammen bi-wire-terminaler bak på høyttalere.

Deres dyreste kabel er høyttalerkabelen Titan som koster 90.000 kr for et stereopar. Mens høyttalerkabelen Sense, starter på mer behagelige 3000 kr for et stereopar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.