Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Gryphon Atilla – 100 w integrert forsterker

Danske Gryphon har et solid rykte å ta vare på. Deres forsterkere har alltid vært blant de beste vi har testet, og nå kommer Atilla, en rimeligere 100 w forsterker.

Atilla er langt mindre prangende enn den fremragende Gryphon Diablo som vi testet sist, og med 100 w per kanal trenger den heller ikke like mye kjøling som monsterforsterkeren Diablo på 250 w.
Forsterkeren har en Holmgren tvillingtrafo som leverer strøm til to monokanaler, og hele forsterkeren er bygget som to monoforsterkere for null crosstalk og interferens.
Den kan brukes i et surroundsystem også, man kobler bare surroundprosessoren til Atillas AV-lydsløyfe på baksiden, og bruke Atillas 2 x 100 w til å drive et par høyttalere i et surroundoppsett.
Atilla koster 6.950 Euro, noe som blir i nærheten av 60.000 kroner, omtrent i samme prisklasse som Chapter Audio Précis og McIntosh MA7000.
Norsk Audioteknikk

forfatter
Av

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.