TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Gjør dine høyttalere trådløse

Få Bluetooth-strømming på dine eksisterende høyttalere.

Hvis du har et par ekstra høyttalere stående, som for eksempel kan levere lyd på verkstedet eller på terrassen, har danske Hall Audio en enkel løsning som gir trådløs lyd i en håndvending og til en overkommelig pris.

Det er en liten forsterker med innebygd Bluetooth-mottaker så du kan strømme musikk fra mobil og nettbrett, samt en 3,5 mm minijackinngang til analoge lydkilder. Betjeningen er begrenset til en av-/på-knapp, og høyttalerne kobles til med fire solide skrue/bananløsninger.

Forsterkereffekten er begrenset til 2 x 8 W i klasse D. Det er ikke all verden, og den lille svarte boksen vinner neppe noen designpriser. Men det er enkelt, billig – og nok til å få musikk i et lite ekstraanlegg.

Hall 2x8W koster akkurat nå 599 danske kroner på produsentens hjemmeside. Norske kunder bes imidlertid ta kontakt:

Levering utenfor Danmark:
Vi kan også sende til utlandet, men du bes vennligst kontakte oss, så vi kan gi deg helt korrekt pris, da prisen kan variere avhengig av det landet du ønsker å sende til.

Legg igjen en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.