Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Gjør dine høyttalere trådløse

Få Bluetooth-strømming på dine eksisterende høyttalere.

Hvis du har et par ekstra høyttalere stående, som for eksempel kan levere lyd på verkstedet eller på terrassen, har danske Hall Audio en enkel løsning som gir trådløs lyd i en håndvending og til en overkommelig pris.

Det er en liten forsterker med innebygd Bluetooth-mottaker så du kan strømme musikk fra mobil og nettbrett, samt en 3,5 mm minijackinngang til analoge lydkilder. Betjeningen er begrenset til en av-/på-knapp, og høyttalerne kobles til med fire solide skrue/bananløsninger.

Forsterkereffekten er begrenset til 2 x 8 W i klasse D. Det er ikke all verden, og den lille svarte boksen vinner neppe noen designpriser. Men det er enkelt, billig – og nok til å få musikk i et lite ekstraanlegg.

Hall 2x8W koster akkurat nå 599 danske kroner på produsentens hjemmeside. Norske kunder bes imidlertid ta kontakt:

Levering utenfor Danmark:
Vi kan også sende til utlandet, men du bes vennligst kontakte oss, så vi kan gi deg helt korrekt pris, da prisen kan variere avhengig av det landet du ønsker å sende til.

forfatter

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.