Hi-Fi

Radiokabinettet er tilbake. Denne gangen i en lekker moderne design med CD-spiller og iPod-dock. Geneva XXL er et helt anlegg, forkledd som et tv-møbel.

Sveitsiske Geneva Lab har skaffet seg ære og berømmelse for sine snasne anlegg. Med alt innebygget. Foruten de tre modellene de allerede har, det kompakte Model M, det større Model L som nå også finnes i trefiner, og det store XL, er det nå duket for et skikkelig seriøst anlegg.
XXL er rett og slett et møbel, med iPod-dokking, FM-radio og CD-spiller innebygget. Anlegget har hele 7 x 100 w effekt som driver høyttalerne i midten og det er innebygget subwoofer her også, må vite.

Møbelet som finnes i sort eller hvit høyglans lakk, er 168 cm bredt, og har plass til flatskjermen på toppen. Under luken til høyre er det hyller hvor man kan plassere en Playstation 3, en Blu-ray-spiller eller kabel-tv-mottakeren. Døren er perforert, slik at fjernkontrollens skal virke selv om døren er lukket.
På baksiden sitter det to lydinnganger og digitalinnganger, slik at man kan koble lyden fra flere kilder rett i anlegget. XXLs iPod-dokking fungerer også med iPhone, og den medfølgende fjernkontrollen styrer en iPod eller iPhone.

Geneva Lab XXL koster 29.900 kroner (uten flatskjerm og iPod), og vil være å finne i utvalgte butikker i løpet av desember.
Testen av XXL-anlegget finner du i desemberutgaven av Lyd & Bilde, som er i kiosken nå.
Neby Hi-Fi Concept

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.