Hi-Fi

Radiokabinettet er tilbake. Denne gangen i en lekker moderne design med CD-spiller og iPod-dock. Geneva XXL er et helt anlegg, forkledd som et tv-møbel.

Sveitsiske Geneva Lab har skaffet seg ære og berømmelse for sine snasne anlegg. Med alt innebygget. Foruten de tre modellene de allerede har, det kompakte Model M, det større Model L som nå også finnes i trefiner, og det store XL, er det nå duket for et skikkelig seriøst anlegg.
XXL er rett og slett et møbel, med iPod-dokking, FM-radio og CD-spiller innebygget. Anlegget har hele 7 x 100 w effekt som driver høyttalerne i midten og det er innebygget subwoofer her også, må vite.

Møbelet som finnes i sort eller hvit høyglans lakk, er 168 cm bredt, og har plass til flatskjermen på toppen. Under luken til høyre er det hyller hvor man kan plassere en Playstation 3, en Blu-ray-spiller eller kabel-tv-mottakeren. Døren er perforert, slik at fjernkontrollens skal virke selv om døren er lukket.
På baksiden sitter det to lydinnganger og digitalinnganger, slik at man kan koble lyden fra flere kilder rett i anlegget. XXLs iPod-dokking fungerer også med iPhone, og den medfølgende fjernkontrollen styrer en iPod eller iPhone.

Geneva Lab XXL koster 29.900 kroner (uten flatskjerm og iPod), og vil være å finne i utvalgte butikker i løpet av desember.
Testen av XXL-anlegget finner du i desemberutgaven av Lyd & Bilde, som er i kiosken nå.
Neby Hi-Fi Concept

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.
Ettar at HBO avsluttet sin flaggskipserie, Game of Thrones, har seertallene virkelig fått seg et skudd for baugen.
HBO har nå annonsert skuespillerne til andresesongen av Fremvandrerne (Beforeigners), og vi drar kjensel på en gammel kjenning fra Game of Thrones.
Netflix slipper nå traileren til den kommende seriemorder-serien Night Stalker.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?
Skal utfordre Volkswagen og Skoda
HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.