Search
Generic filters

Forsterker til ruteren din

Griffin har en praktisk løsning i Twenty. En liten forsterker som du plugger den trådløse ruteren og et par høyttalere til.

Da får du trådløs strømming til for eksempel en Airport Express ruter, som har digitalutgang for lyd. Den lille Griffin-forsterkeren kan drive de fleste høyttalere, som ikke er alt for tungdrevne, og sånn kan få få lyd hvor som helst i huset. Bare med et par små høyttalere og en Griffin Twenty koblet til en Airport Express.

Forsterkeren kan brukes med forrige og nåværende generasjon Airport Express.

Den leverer 20 w effekt per kanal, og har en lydutgang for subwoofer, slik at man kan sette opp et lite 2,1-kanals anlegg der det passer.

Du kan selvsagt spille musikk fra alle trådløse enheter, også en iPad eller iPhone med Airplay-strømming av musikk, og med Remote-appen på en iPhone, kan du også fjernstyre avspilling av iTunes-biblioteket ditt.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Google håper smarthøyttaleren Nest Audio vil gi konkurrentene juling. Ny Chromecast med fjernkontroll også lansert, og dessuten mobilen Google Pixel 5.
Lenovo X1 Fold kan bestilles allerede nå.
Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!