Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Forsterker til ruteren din

Griffin har en praktisk løsning i Twenty. En liten forsterker som du plugger den trådløse ruteren og et par høyttalere til.

Da får du trådløs strømming til for eksempel en Airport Express ruter, som har digitalutgang for lyd. Den lille Griffin-forsterkeren kan drive de fleste høyttalere, som ikke er alt for tungdrevne, og sånn kan få få lyd hvor som helst i huset. Bare med et par små høyttalere og en Griffin Twenty koblet til en Airport Express.

Forsterkeren kan brukes med forrige og nåværende generasjon Airport Express.

Den leverer 20 w effekt per kanal, og har en lydutgang for subwoofer, slik at man kan sette opp et lite 2,1-kanals anlegg der det passer.

Du kan selvsagt spille musikk fra alle trådløse enheter, også en iPad eller iPhone med Airplay-strømming av musikk, og med Remote-appen på en iPhone, kan du også fjernstyre avspilling av iTunes-biblioteket ditt.

Annonse
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.