Stereo

Griffin har en praktisk løsning i Twenty. En liten forsterker som du plugger den trådløse ruteren og et par høyttalere til.
forfatter

Da får du trådløs strømming til for eksempel en Airport Express ruter, som har digitalutgang for lyd. Den lille Griffin-forsterkeren kan drive de fleste høyttalere, som ikke er alt for tungdrevne, og sånn kan få få lyd hvor som helst i huset. Bare med et par små høyttalere og en Griffin Twenty koblet til en Airport Express.

Forsterkeren kan brukes med forrige og nåværende generasjon Airport Express.

Den leverer 20 w effekt per kanal, og har en lydutgang for subwoofer, slik at man kan sette opp et lite 2,1-kanals anlegg der det passer.

Du kan selvsagt spille musikk fra alle trådløse enheter, også en iPad eller iPhone med Airplay-strømming av musikk, og med Remote-appen på en iPhone, kan du også fjernstyre avspilling av iTunes-biblioteket ditt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også