Hi-fi

Quad Vena vil ta over skrivebordet ditt.
forfatter

Quad Vena er en kombinert forsterker og digitalomvandler (DAC). For å konvertere digitalsignalet til analog musikk brukes samme 24-bit/192kHz DAC-chip som i Quads Platinum DMP CD-spiller med innebygd forforsterker. I tillegg har Vena innebygd bluetooth-strømming med aptX-kodek for bedre lyd.

Forsterkeren er oppgitt til å levere 45 watt pr. kanal i 8 ohm, i tradisjonell Klasse AB. Quad hevder ”super lyd fra smarttelefoner, nettbrett, PC-er og Mac-er, så vel som separate komponenter.” Vena kommer i tre utførelser: pianosvart, pianohvit og trefinér.

Quad Vena kommer i mai, og prisen forventes å ligge på rundt 6.000 kroner.

nebyhifi.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også