High-end 2013 Munchen

Vårens vakreste eventyr for alle med audiofil legning, går av stabelen i Munchen. Lyd & Bilde rapporter fra High-end-messen fra torsdag 9.
forfatter

High-end 2013, har vokst til å bli en av de viktigste hi-fi-messene, og journalister og audiofile valfarter til Munchen i mai. Lyd & Bildes redaksjon er også på plass, og vil rapportere daglig fra messen, på lydogbilde.no.

Allerede nå kan vi røpe at det vil bli vist oppsiktsvekkende mye nytt, blant annet trådløse høyttalere fra Audiovector, en ny høyttalerserie fra Dynaudio, spennende ting fra Hegel, Electrocompaniet, McIntosh, og mange, mange flere.

High-end strømming, og designhøyttalere med kvaliteter man vanligvis ikke forbinder med den type høyttalere, er blant temaene som er høyaktuelle. Det skal vi også fortelle om. Det samme gjelder nytt på vinyl- og hodetelefonfronten.

Følg oss fra torsdag 9. mai.

Adresse:

MOC Munich
Lilienthalallee 40
80939 Munich, Germany

High-end 2013

 

Lurer du på noe spesielt, så send oss tips eller spørsmål i kommentarfeltet under:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.