High-end

Goldmund er kjent for sveitsisk über-high-end, og franske Focal for innovative høyttalere. Nå slår de seg sammen med et felles mål: Enda bedre high-end lyd.
Annonse
Annonse
forfatter

Det er ikke snakk om en sammenslåing av de to bedriftene, men et samarbeid, hvor de smelter sammen sin ekspertise innen high-end lyd. For å lage de ultimate lydsystemene, som det heter i en felles pressemelding.

Goldmund er kjent innen high-end kretser for sine svært avanserte platespillere med tangensialarmer, og meget påkostede forsterkere. Mens Focal (tidligere også kjent som J.M. Lab), har laget høyttalere i alle prisklasser, i en halv mannsalder.

At de nå melder om et samarbeid, virker som en god idé. Goldmunds forsterkere er med respekt å melde, mer anerkjent enn deres høyttalere. Så med Focal med på laget, kan dette bli riktig spennende.

Kan hende får vi høre resultatet av Focal og Goldmund, allerede på neste års high-end messe i München.

Det er i alle fall all mulig grunn til å følge med på utviklingen, for dette kan bli riktig bra.

Annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.