Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

FiiO SR11 – Musikkstreameren lover å sette ny standard

Hvis både lydkvalitet og pris er viktig for deg, lover FiiO å ta vare på deg med den nye streameren FiiO SR11.

Skrevet av / 13.06.24 - 09:00
FiiO SR11 – Musikkstreameren lover å sette ny standard

Vi lever i en tid når både lydkvalitet og pris betyr noe, og kinesiske FiiO har nettopp lansert et produkt som lover å levere på begge fronter. Den nye FiiO SR11 musikkstreameren er her, og den lover å forandre spillet for musikkentusiaster over hele verden.

FiiO SR11: Liten, men fet

FiiO SR11 er ikke bare en hvilken som helst streamer; den støtter høykvalitets tapsfrie musikkmottaker, til den nette pris av en drøy tusenlapp (99 dollar). For de som er opptatt av å få mest mulig for pengene, lover dette bra.

Foto: FiiO

Forbedre ditt eksisterende system

SR11 er ideell for å koble til et eldre hi-fi-system eller aktive høyttalere, og dermed gi nytt og moderne liv til ditt eksisterende oppsett. Med støtte for AirPlay, DLNA og Roon Ready, kan du nyte favorittmusikken din fra alle de strømmetjenester som Tidal, Apple Music, Spotify, Deezer og YouTube Music. Eller hva det måtte være, egentlig. Og tobånds WiFi og en Ethernet-port sikrer stabil forbindelse.

Les også Hodetelefonene dine fortjener denne FiiO K9 Pro ESS driver nærmest alt det skal være av hodetelefoner, i tillegg har den alt du trenger av digitale og analoge innganger. Også Bluetooth!

Bra med kraft

En av de mest imponerende aspektene ved SR11 er dens størrelse. Den er liten nok til å passe på ethvert skrivebord eller nattbord, men ikke la deg lure av dens beskjedne dimensjoner. Med sin X2000 flerkjerneprosessor, er den bygget for å håndtere selv de mest krevende lydfilene, inkludert 768kHz / 32-bit og DSD256.

Foto: FiiO

Fleksible tilkoblingsmuligheter

Når det kommer til tilkoblinger, har SR11 både optisk, koaksial, USB-A og USB-C digitale innganger, noe som betyr at du kan koble den til nesten hva som helst. For eksempel FiiOs K11 DAC og hodetelefonforsterker, for å få et komplett hi-fi-system i skrivebordformat.

Enkel bruk med full kontroll

Designet er både stilig og funksjonelt med en aluminiumkabinett og en LCD-skjerm. Fjernkontroll følger også med, for å gjøre innstillinger og bytte mellom enheter fra godstolen.

FiiO SR11 remote-resized
Foto: FiiO

Tilgjengelig nå

De som ikke har tid til at FiiO SR11 kommer den normale veien gjennom lokale hi-fi-forhandlere, kan bestille produktet allerede nå fra FiiOs offisielle AliExpress-butikk. Der koster det 1070 kroner, inkludert fri frakt, men ekskludert norsk MVA.

Mer info: fiio.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Sommertilbud

LB+ Total

Få full tilgang i 7 uker for kun 7 kr.

LB+ Total mnd

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+ Total år

Tilgang til ALT innhold i et år

7,- / for 7 uker
49,- / for 30 dager
1,650,- / år
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Kompakt strømmeforsterker

Forsterkeren "ingen" har råd til

AirPlay: Lossless, så lossy, så lossless igjen

Du trenger kanskje en sånn

Får etterlengtede funksjoner

Ny rekord i antall høyttalere

Ny pickup-generasjon fra Rega

Forbedrer flaggskipet

Ny streamer fra McIntosh

Billig og bra musikkstreamer fra FiiO?

Her er lyden fra McIntosh

Harman åpner lydforskningssenter i Danmark

Scroll to Top