TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Fender-platespiller fra MoFi

MoFi og Fender har sammen laget en eksklusiv platespiller i rockdesign. Men hvis du vil ha den må du være rask

forfatter
Publisert 07.10.21 - 21:42

Her er platespilleren for å høre på din 180 grams vinyl Mobile Fidelity-audiofilversjon av Sultans of Swing!

MoFi (Mobile Fidelity), som er kjent for sine vinylutgivelser i ekstra høy audiofil kvalitet, har kastet seg over produksjonen av platespillere. Og det har de fått til særdeles godt, kunne vår vinylekspert, Lasse Svendsen, konstatere.

Nå har MoFi i samarbeid med Fender laget en spesialmodell i et utvilsomt ikonisk design. Med asketre og klassisk Stratocaster Sunburst-lakkering. Det eneste som mangler for å fullføre stilen, er en trestillings-vippeomskifter for hastigheten. Men Fender X MoFi preciondeck har selvfølgelig kun to hastigheter, og man må selv flytte gummireimen for å bytte mellom 33 1/3 og 45 omdreininger i minuttet. Pickupen er MoFis egen Master Tracker Cartridge MM-pickup.

Platespiller i asketre og Fender Sunburst-lakkering. Det blir ikke mer rock and roll enn det! (Foto: Fender)

Hvis dette er platespilleren du er nødt til å ha, så må du være kjapp. Det lages kun 1.000 stk på verdensplan, og kun noen få av dem kommer til Skandinavia, hvor HiFi Klubben selger dem.

Prisen blir 34.998 kroner.

Du kan lese mer om Fender X MoFi Precisiondeck her.

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nye og bedre musikkstrømmere fra Auralic Auralic Aries G1.1 og Altair G1.1 får oppdatert estetikk, bedre isolasjon og vibrasjonsdemping, og støtter endelig AirPlay 2.
Nå kan du designe din egen Burmester-stereo Det er lov å drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv sette sammen et anlegg og teste plasseringen i eget hjem.
Rimelig inngangsbillett til høyoppløst lyd Strømming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en enkel måte å strømme høyoppløst på.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Prisbelønnet RIAA i ny utgave Verteres platespillerforsterker har kommet i en oppdatert utgave, kalt Phono-1 MKII L
Det beste kjøpet i klassen Pro-Ject Debut Pro markerer selskapets 30-årsjubileum med stil og finesse.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend