Fargerike lydnyheter fra Loewe

Loewe lanseer trådløse musikkanlegg som kan leveres i (nesten) alle regnbuens farger.
Annonse
Annonse
forfatter

Her hjemme kjenner vi Loewe best som en eksklusiv TV-produsent. Men de siste årene har den tyske fabrikken for alvor tatt et steg inn i lydverdenen også, hvor de har forsøkt å overføre sin kjente kvalitet til et knippe lydprodukter.

Loewes nye Audiodesign-serie har allerede fått iF Gold Award for sin vakre design, og består av en rekke frittstående lydanlegg som kan skreddersys etter din innredning og personlige smak. Nytt på denne serien er at du (mot tillegg i prisen, selvsagt) kan bestille toppdekselet på kabinettene med valgfrie farger fra RAL fargekart.

Loewe SoundVision


SoundVision er et gedigent «alt-i-ett» musikksystem med CD-spiller, iPod-dock og kraftige innebygde høyttalere. Betjeningen skjer via en elegant 7,5 tommers trykkfølsom skjerm. Anlegget kobler seg til hjemmenettverket ditt via enten trådløs eller ledningsbasert internett. Via berøringsskjermen kan du enkelt velge hva du vil høre på, enten det er FM- eller internettradio, CD eller musikk fra iPod/iPhone. Loewe-anlegget kommer i sølv og svart aluminium med utskiftbart toppdeksel. Prisen blir rundt 15.000 kroner.

Loewe AirSpeaker

Loewes AirSpeaker er som man kan gjette ut fra navnet en trådløs høyttaler, som ved hjelp av Apples AirPlay teknologi kan spille musikk trådløst fra iPhone, iPad och iTunes. Den kan også koble seg til nettverket via ledning. Den kan brukes som frittstående Airplay-høyttaler eller spille musikk fra tilkoblede musikkilder via AUX-IN og USB. Pris ca 6.000 kroner.

Loewe SoundBox


SoundBox er et smart lite lydanlegg som spiller cd, FM-radio och MP3-filer. På skjermen vises RDS-information och klokke. På toppen kan du dokke din iPhone. Soundbox er også utrustet med USB-port, AUX-in og uttak for hodetelefoner. Pris ca 5.000 kroner.

Loewe hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Les også

LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?
LG viser frem både små og store TV-er under CES 2021, men denne tar kaka.
TCL satser tungt på den nye MiniLED-teknologien, med flere modeller i planene for 2021.
LG har en rekke TV-nyheter på gang i år, deriblant et helt nytt OLED-panel!

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?