Strømming

Lær stereoanlegget nye triks, som forlenger dets levetid. Adapterboksen Argon Audio Stream 2 inneholder en mottaker med innebygd Spotify Connect.
Annonse
Annonse
forfatter

Det tradisjonelle analoge stereoanlegget lever i beste velgående. Selv om strømming og trådløs overføring er i vinden, trenger man fremdeles en god forsterker og et sett gode høyttalere for å få den gode lyden, hvis man vil ha en skikkelig musikkopplevelse.

Stream 2 fra Argon Audio er en kompakt strømmeadapter, som for lite penger kan tilføye musikkstrømming på helt alminnelige anlegg. Stream 2 støtter Spotify Connect, og den dedikerte Argon-appen gir dessuten adgang til internettradio og DLNA-strømming.

Foruten appstyring har Stream 2 også 2,4-tommers tegnrute i farger og infrarød fjernkontroll, og med optisk lydutgang kan man digitalt tilkoble for eksempel en surroundreceiver eller en ekstern DAC og få den helt optimale lydkvalitet.

ARGSTREAM2BK_4
Det er både analog og optisk digitalutgang på Argon Stream 2.

Store forventninger
Forventningene til Stream 2 er store hos Hi-Fi Klubben, som står bak Argon Audio: «Denne lille boksen gjør akkurat det nødvendigste, den gjør det bra, og den gjør det billig. Så vidt vi vet er Stream 2 faktisk det første produktet av sin art på markedet,« sier Christoffer Arensbach, direktør i Hi-Fi Klubben.

Argon Stream 2 koster 1.099 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Annonse
Annonse

Les også

Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
Det er i hvert fall hva som hevdes om Mad Catz R.A.T. DWS trådløse spillmus.
Logitech har nettopp sluppet det hevder er "verdens letteste trådløse gaming mus for e-sport."
AOC og Porsche Design har med PD27 gått sammen om å lage en fet 240 Hz gamingskjerm.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.