Strømming

Lær stereoanlegget nye triks, som forlenger dets levetid. Adapterboksen Argon Audio Stream 2 inneholder en mottaker med innebygd Spotify Connect.
Annonse
Annonse
forfatter

Det tradisjonelle analoge stereoanlegget lever i beste velgående. Selv om strømming og trådløs overføring er i vinden, trenger man fremdeles en god forsterker og et sett gode høyttalere for å få den gode lyden, hvis man vil ha en skikkelig musikkopplevelse.

Stream 2 fra Argon Audio er en kompakt strømmeadapter, som for lite penger kan tilføye musikkstrømming på helt alminnelige anlegg. Stream 2 støtter Spotify Connect, og den dedikerte Argon-appen gir dessuten adgang til internettradio og DLNA-strømming.

Foruten appstyring har Stream 2 også 2,4-tommers tegnrute i farger og infrarød fjernkontroll, og med optisk lydutgang kan man digitalt tilkoble for eksempel en surroundreceiver eller en ekstern DAC og få den helt optimale lydkvalitet.

ARGSTREAM2BK_4
Det er både analog og optisk digitalutgang på Argon Stream 2.

Store forventninger
Forventningene til Stream 2 er store hos Hi-Fi Klubben, som står bak Argon Audio: Denne lille boksen gjør akkurat det nødvendigste, den gjør det bra, og den gjør det billig. Så vidt vi vet er Stream 2 faktisk det første produktet av sin art på markedet, sier Christoffer Arensbach, direktør i Hi-Fi Klubben.

Argon Stream 2 koster 1.099 kroner.

Annonse
Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

BlueParrott M300-XT gir opptil 15 timers taletid, og reduserer støy fra omgivelsene med 80 prosent.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.
To nye mobiler med fokus på kameraet.
Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.