Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Endelig en integrert forsterker fra D’Agostino

Den etterlengtede 200 w integrerte Momentum-forsterkeren blir ikke billig, men så skal den være verdens beste forsterker

Skrevet av / 16.01.14 - 10:00
Endelig en integrert forsterker fra D’Agostino

Det er i all fall målet til Dan D’Agostino. Som er best kjent som legenden bak high-end forsterkerne til Krell. Etter en omstridt sorti fra selskapet han selv grunnla, startet han for seg selv. Dan D’Agostino Master Audio Systems kalles hans nye selskap, og han har allerede fått rosende omtale for sin Momentum for- og effektforsterker i Master Audio Systems-serien.

Nå er snart den integrerte Momentum-forsterkeren klar. I samme design med aluminium , kobber og den karakteristiske analoge indikatoren, som ligner et klassisk sveitsisk ur.

Den integrerte forsterkeren er rett og slett for- og effektforsterker i Momentum-serien, skalert og tilpasset ett kabinett, i stedet for to.

Den leverer 200 w i  ohm, og dobler effekten til 400 w i 4 ohm. Forsterkeren er spekket med eksotiske komponenter som 1% metallfilmmotstander, 69 MHz utgangstransistorer, alt for ekstrem lydkvalitet. Men det kommer til å koste.

Forsterkeren som ikke er priset ennå, skal være klar for utsending til butikker i løpet av måneden, og tatt i betraktning at effektforsterkeren i serien koster 25.000 dollar, regner vi ikke med at den integrerte blir billig.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Goldmund effektforsterker: Bare ikke spør om prisen ...

En forsterker for drømmere

Vinyl setter ny rekord

Komplett anlegg i retrostil

Platespiller med plug and play

Nye råskinn fra sveitsiske Soulution

Da hi-fi var en livsstil

Noe helt eget for din platesamling

Nå kan du linke til alle musikktjenester på én gang

Endelig en rimelig Roon-streamer!

En DAC i samuraienes fotspor?

Denne lille boksen kan gjøre dine gamle B&O-høyttalere "trådløse"

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top