High-end

Den etterlengtede 200 w integrerte Momentum-forsterkeren blir ikke billig, men så skal den være verdens beste forsterker
Annonse
Annonse
forfatter

Det er i all fall målet til Dan D’Agostino. Som er best kjent som legenden bak high-end forsterkerne til Krell. Etter en omstridt sorti fra selskapet han selv grunnla, startet han for seg selv. Dan D’Agostino Master Audio Systems kalles hans nye selskap, og han har allerede fått rosende omtale for sin Momentum for- og effektforsterker i Master Audio Systems-serien.

Nå er snart den integrerte Momentum-forsterkeren klar. I samme design med aluminium , kobber og den karakteristiske analoge indikatoren, som ligner et klassisk sveitsisk ur.

Den integrerte forsterkeren er rett og slett for- og effektforsterker i Momentum-serien, skalert og tilpasset ett kabinett, i stedet for to.

Den leverer 200 w i  ohm, og dobler effekten til 400 w i 4 ohm. Forsterkeren er spekket med eksotiske komponenter som 1% metallfilmmotstander, 69 MHz utgangstransistorer, alt for ekstrem lydkvalitet. Men det kommer til å koste.

Forsterkeren som ikke er priset ennå, skal være klar for utsending til butikker i løpet av måneden, og tatt i betraktning at effektforsterkeren i serien koster 25.000 dollar, regner vi ikke med at den integrerte blir billig.

Annonse
Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.
Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.
To nye mobiler med fokus på kameraet.