High-end

Den etterlengtede 200 w integrerte Momentum-forsterkeren blir ikke billig, men så skal den være verdens beste forsterker
Annonse
Annonse
forfatter

Det er i all fall målet til Dan D’Agostino. Som er best kjent som legenden bak high-end forsterkerne til Krell. Etter en omstridt sorti fra selskapet han selv grunnla, startet han for seg selv. Dan D’Agostino Master Audio Systems kalles hans nye selskap, og han har allerede fått rosende omtale for sin Momentum for- og effektforsterker i Master Audio Systems-serien.

Nå er snart den integrerte Momentum-forsterkeren klar. I samme design med aluminium , kobber og den karakteristiske analoge indikatoren, som ligner et klassisk sveitsisk ur.

Den integrerte forsterkeren er rett og slett for- og effektforsterker i Momentum-serien, skalert og tilpasset ett kabinett, i stedet for to.

Den leverer 200 w i  ohm, og dobler effekten til 400 w i 4 ohm. Forsterkeren er spekket med eksotiske komponenter som 1% metallfilmmotstander, 69 MHz utgangstransistorer, alt for ekstrem lydkvalitet. Men det kommer til å koste.

Forsterkeren som ikke er priset ennå, skal være klar for utsending til butikker i løpet av måneden, og tatt i betraktning at effektforsterkeren i serien koster 25.000 dollar, regner vi ikke med at den integrerte blir billig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Take off for Sonys droneprosjekt
Det nye selskapet har overtatt kameradivisjonen til Olympus.
På tide å tenke Leica for video også.
Adobe slipper Lightroom for Apples nye Mac-er med M1-prosessor.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renault ikoniske småbil blir elektrisk, men du må vente på den.
Suksessforfatteren bak "Bosch" kommer med ny serie på Netflix.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.