Search
Generic filters

Endelig en integrert forsterker fra D’Agostino

Den etterlengtede 200 w integrerte Momentum-forsterkeren blir ikke billig, men så skal den være verdens beste forsterker

Det er i all fall målet til Dan D’Agostino. Som er best kjent som legenden bak high-end forsterkerne til Krell. Etter en omstridt sorti fra selskapet han selv grunnla, startet han for seg selv. Dan D’Agostino Master Audio Systems kalles hans nye selskap, og han har allerede fått rosende omtale for sin Momentum for- og effektforsterker i Master Audio Systems-serien.

Nå er snart den integrerte Momentum-forsterkeren klar. I samme design med aluminium , kobber og den karakteristiske analoge indikatoren, som ligner et klassisk sveitsisk ur.

Den integrerte forsterkeren er rett og slett for- og effektforsterker i Momentum-serien, skalert og tilpasset ett kabinett, i stedet for to.

Den leverer 200 w i  ohm, og dobler effekten til 400 w i 4 ohm. Forsterkeren er spekket med eksotiske komponenter som 1% metallfilmmotstander, 69 MHz utgangstransistorer, alt for ekstrem lydkvalitet. Men det kommer til å koste.

Forsterkeren som ikke er priset ennå, skal være klar for utsending til butikker i løpet av måneden, og tatt i betraktning at effektforsterkeren i serien koster 25.000 dollar, regner vi ikke med at den integrerte blir billig.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.