Platespiller

Platespillere er ikke hva de er best kjent for. For et par år siden kom McIntosh MT10, nå kommer en rimeligere MT5 i et mer kompakt kabinett.
forfatter

McIntosh har ingen tradisjon for platespillere. Der i gården er det forsterkere som gjelder, men for et par år siden slapp de MT10. Sånn cirka 25 år etter at LP-er gikk av moten. Men vinyl har fått en renessanse de siste årene, og forhandleres stadige masing ga sitt utslag i MT10. Som selvsagt har et Vu-meter på fronten, men kun for å vise valgt hastighet.

Men nå er det dags for enda en modell. MT5 Precision, uten Vu-meter riktignok, men i et mer kompakt chassis.

Spilleren som blir betydelig billigere enn de 89.000 kr MT10 koster, kommer ferdig satt opp, klar til å brukes. Den leveres med remdrevet akryltallerken, montert pickup, og anti-skating og nåletrykk ferdigjustert.

Chassiset er dempet for å holde resonanser unna avspillingen, og den leveres med støvlokk. Cirkaprisen blir drøye 50.000 kr, alt inkludert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.