Search
Generic filters

Enda en grammofon fra McIntosh

Platespillere er ikke hva de er best kjent for. For et par år siden kom McIntosh MT10, nå kommer en rimeligere MT5 i et mer kompakt kabinett.

McIntosh har ingen tradisjon for platespillere. Der i gården er det forsterkere som gjelder, men for et par år siden slapp de MT10. Sånn cirka 25 år etter at LP-er gikk av moten. Men vinyl har fått en renessanse de siste årene, og forhandleres stadige masing ga sitt utslag i MT10. Som selvsagt har et Vu-meter på fronten, men kun for å vise valgt hastighet.

Men nå er det dags for enda en modell. MT5 Precision, uten Vu-meter riktignok, men i et mer kompakt chassis.

Spilleren som blir betydelig billigere enn de 89.000 kr MT10 koster, kommer ferdig satt opp, klar til å brukes. Den leveres med remdrevet akryltallerken, montert pickup, og anti-skating og nåletrykk ferdigjustert.

Chassiset er dempet for å holde resonanser unna avspillingen, og den leveres med støvlokk. Cirkaprisen blir drøye 50.000 kr, alt inkludert.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.
Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den!
Denon slapp nettopp fire 110-årsjubileums-produkter. Vi har allerede fått hjemmekinoforsterkeren AVC-A110 til test.
De brillefine hodehøyttalerne fra Bose kommer nå i flere nye design, inkludert en treningsversjon med polariserte glass.
Den kinesiske elektronikkgiganten har nå lansert MateBook X, FreeBuds Pro med ny støyreduserende teknologi og to nye smartklokker, Watch GT2 Pro og Watch Fit.
Bose gjør et nytt forsøk med helt nye ørepropper. Quetcomfort Earbuds har aktiv støydemping, mens Sport Earbuds er for trening.