Search
Generic filters

Elegant mikrostereo på veggen

Pioneers nye X-SMC00 er et slankt stereoanlegg som kan monteres på veggen, eller stå oppreist i hylla.

Takket være utskiftbart frontdeksel bør det slanke lydanlegget X-SMC00 passe inn i de fleste hjem. Med i esken følger nemlig tre deksler, slik at du selv kan velge mellom svart, hvitt eller sølv. Frontdekselet sitter da på midten av anlegget, og fungerer også som en motorisert dør som gjemmer CD-drivverket. Ja, for dette anlegget har nemlig CD-spiller.

Veggmontering
På baksiden er av anlegget finner du hull som gjør at anlegget kan skrus fast til en vegg. Det kan også stå oppreist for eksempel kommoden eller i bokhylla. Eller på nattbordet, og da kan du også benytte deg av anleggets vekkefunksjon.

Alle iPhone-modeller
I tillegg til å spille CD-er har X-SMC00 integrert iPod-krybbe med 30-pins kontakt for iPod og iPhone av eldre type. For iPhone 5 har Pioneer lagt med et stativ denne stilles i, mens den kobles til anlegget med USB-kabel. Det står ikke i pressemeldingen om iPad-eiere kan også koble nettbrettet til USB-kontakten, men det skulle forundre oss om det ikke skulle funke. USB-inngangen kan også tappe musikkfiler fra en minnepinne eller harddisk. Har du andre typer spillere, for eksempel smartmobil med Android eller Windows, og denne ikke funker med USB-inngangen, kan den kobles analogt til en 3,5mm minijack-inngang.

DAB eller Bluetooth
FM-radio er på plass, men de som er engstelige for slukkingen kan glede seg over at anlegget også kan leveres med DAB+, da med betegnelsen X-SMC00DAB. Ønsker du å strømme musikk trådløst fra smartmobilen, nettbrettet eller datamaskinen, er det X-SMC00BT du skal ha, som fikser biffen med bluetooth.

Til å drive de to høyttalerne sitter en forsterker på 2 x 10 watt.

Priser
Veiledende norske priser er 1.698 kroner for bluetooth-versjonen og 1.898 kroner for DAB-versjonen. Basisversjonen blir 1.498 kroner. DAB-versjonen slippes i mai, mens de to andre kommer i mars.

pioneer.no

 

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.