BLACK FRIDAY TILBUD PÅ LYD & BILDE. 50% BARE I DAG! SE TILBUDET HER!

Elegant mikrostereo på veggen

Pioneers nye X-SMC00 er et slankt stereoanlegg som kan monteres på veggen, eller stå oppreist i hylla.

Takket være utskiftbart frontdeksel bør det slanke lydanlegget X-SMC00 passe inn i de fleste hjem. Med i esken følger nemlig tre deksler, slik at du selv kan velge mellom svart, hvitt eller sølv. Frontdekselet sitter da på midten av anlegget, og fungerer også som en motorisert dør som gjemmer CD-drivverket. Ja, for dette anlegget har nemlig CD-spiller.

Veggmontering
På baksiden er av anlegget finner du hull som gjør at anlegget kan skrus fast til en vegg. Det kan også stå oppreist for eksempel kommoden eller i bokhylla. Eller på nattbordet, og da kan du også benytte deg av anleggets vekkefunksjon.

Alle iPhone-modeller
I tillegg til å spille CD-er har X-SMC00 integrert iPod-krybbe med 30-pins kontakt for iPod og iPhone av eldre type. For iPhone 5 har Pioneer lagt med et stativ denne stilles i, mens den kobles til anlegget med USB-kabel. Det står ikke i pressemeldingen om iPad-eiere kan også koble nettbrettet til USB-kontakten, men det skulle forundre oss om det ikke skulle funke. USB-inngangen kan også tappe musikkfiler fra en minnepinne eller harddisk. Har du andre typer spillere, for eksempel smartmobil med Android eller Windows, og denne ikke funker med USB-inngangen, kan den kobles analogt til en 3,5mm minijack-inngang.

DAB eller Bluetooth
FM-radio er på plass, men de som er engstelige for slukkingen kan glede seg over at anlegget også kan leveres med DAB+, da med betegnelsen X-SMC00DAB. Ønsker du å strømme musikk trådløst fra smartmobilen, nettbrettet eller datamaskinen, er det X-SMC00BT du skal ha, som fikser biffen med bluetooth.

Til å drive de to høyttalerne sitter en forsterker på 2 x 10 watt.

Priser
Veiledende norske priser er 1.698 kroner for bluetooth-versjonen og 1.898 kroner for DAB-versjonen. Basisversjonen blir 1.498 kroner. DAB-versjonen slippes i mai, mens de to andre kommer i mars.

pioneer.no

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nå kan du spare mye penger på nytt kamera
AKMs DAC-fabrikk har brent ned, som krøpler produsentene i flere måneder. Slik responderer hi-fi-bransjen.
Black Friday er på trappene. Slik holder du deg trygg, mens du sikrer deg de beste kjøpene.
Duoen bak The Rain får fornyet tillit hos strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå er det bare tre uker til vi igjen kan humre og le med sjarmerende Johanne & Co.
Risikoen for å bli snytt er større enn sjansen for å gjøre et kupp.
Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse høyttalere.
Popprinsessen går helt nye veier - nå på Disney+.
Fujifilm GFX100 får 400 megapiksler!
Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes av Galaxy Z Fold 3.
HBO Nordic tar "en dansk en" - lanserer snart sin første danske serie.
Unngå bomkjøp på Black Friday – gå etter testvinnerne!
Den taiwanske produsenten av mopeder og motorsykler vil avduke sin KYMCO F9 elektriske scooter på torsdag.
Dette er hodetelefonene du bør kjøpe i år.
Serien består av seks episoder og er basert på den kritikerroste podcasten Equinox 1985 av Tea Lindeburg og har blant andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
Nedtellingen til Black Friday har startet, her er TV-ene vi anbefaler å ha i kikkerten!