Search
Generic filters

Elegant Marantz referansestereo

Marantz referanseserie spiller like flott som det ser ut. Nå kommer en helt ny 90 w stereoforsterker, og SACD-spiller med USB-inngang.

De kalles gjerne S-serien, de mest påkostede Marantz-produktene. Som er utvilket med legenden Ken Ishiwata i spissen, og som spiller like nydelig som det ser ut. I oktober kommer to nye produkter i serien. Den integrerte 90 w kraftige forsterkeren PM-14S1 som bruker Marantz ekslusive HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) forsterkerkrets, med en 650 VA trafo i strømforsyningen.

Den leverer 140 w i 4 ohm og har platespillerinngang, i tillegg til en rekke analoge innganger. Men ikke balanserte innganger, slik toppmodellen PM-11S3 har. Den har også en påkostet hodetelefonutgang.

130902_14S_marantz_01

CD-spilleren heter SA-14S1 og spiller også SACD-er. Den har fått en ny vibrasjonsløs avspillemekanikk, og bruker flere av Marantz HDAM og HDAM SA2 kretser i den analoge utgangsdelen.

Den har også digitale inngeanger på baksiden, optisk, koaksial og en USB-inngang, pluss en USB-port på fronten. Spilleren bruker en 192 kHz/24 bit digitalomvandler (CS4398) og støtter også avspilling av DSD-filer fra laptopen (direct stream digital).

Prisene er ikke klare i kroner, men de skal koste 2.499 Euro hver, når de er i salg fra oktober 2013. Begge kan forøvrig leveres i matt sort.

130902_14S_marantz_03

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.