High-end

Marantz referanseserie spiller like flott som det ser ut. Nå kommer en helt ny 90 w stereoforsterker, og SACD-spiller med USB-inngang.
Annonse
Annonse
forfatter

De kalles gjerne S-serien, de mest påkostede Marantz-produktene. Som er utvilket med legenden Ken Ishiwata i spissen, og som spiller like nydelig som det ser ut. I oktober kommer to nye produkter i serien. Den integrerte 90 w kraftige forsterkeren PM-14S1 som bruker Marantz ekslusive HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) forsterkerkrets, med en 650 VA trafo i strømforsyningen.

Den leverer 140 w i 4 ohm og har platespillerinngang, i tillegg til en rekke analoge innganger. Men ikke balanserte innganger, slik toppmodellen PM-11S3 har. Den har også en påkostet hodetelefonutgang.

130902_14S_marantz_01

CD-spilleren heter SA-14S1 og spiller også SACD-er. Den har fått en ny vibrasjonsløs avspillemekanikk, og bruker flere av Marantz HDAM og HDAM SA2 kretser i den analoge utgangsdelen.

Den har også digitale inngeanger på baksiden, optisk, koaksial og en USB-inngang, pluss en USB-port på fronten. Spilleren bruker en 192 kHz/24 bit digitalomvandler (CS4398) og støtter også avspilling av DSD-filer fra laptopen (direct stream digital).

Annonse

Prisene er ikke klare i kroner, men de skal koste 2.499 Euro hver, når de er i salg fra oktober 2013. Begge kan forøvrig leveres i matt sort.

130902_14S_marantz_03

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Nyeste lekkasje avslører nesten alt.
Kommer med nytt kamerasystem.
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design
De koster nesten det samme, men Cambridge Evo 150 er dobbelt så kraftig som Evo 75. Her møtes retro og moderne hånd i hånd.
Utstyrt med 3D-bevegelsessensor og fugleperspektiv kan Floodlight Cam Wired Pro gi deg et godt overblikk.
Med trådløse bakhøyttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlegget heftige lydopplevelser.
HP Envy 17 og Envy x360 med 11. generasjons prosessorer og Nvidia-grafikk til hjemmekontoret.
Det blir mulig å spille lyd fra LGs TV-er og lydplanker samtidig.
Helelektrisk med 1000 hk og 14 Bose-høyttalere.
For første gang kan du strømme video i nært tapsfri UHD Blu-ray-kvalitet. Men langt fra alle får tilgang til tjenesten.
Ny, actionmettet, Marvel-trailer er nå sluppet.
Du finner ikke bedre lyd andre steder.
Det er syv årtier siden de første Klipschorn så dagens lys. Men modellen bygges og selges fortsatt.