Hjemmekino:

Electrocompaniet planlegger å lansere et alt-i-ett anlegg i en helt ny og radikal design. Maestro får Blu-ray integrert og 3 x 120 forsterker.

Dette er dessverre det eneste og minst dårlige bildet av Maestro. Som har fått en radikal overhaling siden vi først støtte på prototypen av alt-i-ett anlegget Maestro på High-end messen i Munchen i 2008.
Det nye designet er rålekkert, og med hvit utførelse burde det skli rett inn i de tusen hjem, kanskje med unntak for de som fremdeles elsker Electrocompaniets aldrende designspråk med messingknapper på sort bakgrunn.
Maestro i denne utførelsen ser både frisk og smekker ut med glanset hvit overflate og minimalisme rund baut. Men innvendig er det maksimalisme som gjelder.
Electrocompaniet har klart å få plass til både en 3 x 120 w forsterker, Blu-ray-spiller – som også spiller CD-ene dine – FM/AM-radio, nettverkstilkobling for streaming av lyd og bilde – og støtte for Dolby og DTSs surroundlydformater. Maestro kan også brukes sammen med en iPod, og har internettradio integrert, og for oss nordboere, plass til en DAB-modul.
Den har også integrert trådløs overføring til bakhøyttalere, og kan brukes sammen med Electrocompaniets PSB-1 trådløse forsterker på 2 x 120 w, som kan drive bakhøyttalerne. Dermed blir Maestro et fullverdig surroundanlegg med Blu-ray.
Pris og tilgjengelighet er ikke kjent i skrivende stund.
Electrocompaniet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også: