Search
Generic filters

Electrocompaniet Maestro med Blu-ray

Electrocompaniet planlegger å lansere et alt-i-ett anlegg i en helt ny og radikal design. Maestro får Blu-ray integrert og 3 x 120 forsterker.

Dette er dessverre det eneste og minst dårlige bildet av Maestro. Som har fått en radikal overhaling siden vi først støtte på prototypen av alt-i-ett anlegget Maestro på High-end messen i Munchen i 2008.
Det nye designet er rålekkert, og med hvit utførelse burde det skli rett inn i de tusen hjem, kanskje med unntak for de som fremdeles elsker Electrocompaniets aldrende designspråk med messingknapper på sort bakgrunn.
Maestro i denne utførelsen ser både frisk og smekker ut med glanset hvit overflate og minimalisme rund baut. Men innvendig er det maksimalisme som gjelder.
Electrocompaniet har klart å få plass til både en 3 x 120 w forsterker, Blu-ray-spiller – som også spiller CD-ene dine – FM/AM-radio, nettverkstilkobling for streaming av lyd og bilde – og støtte for Dolby og DTSs surroundlydformater. Maestro kan også brukes sammen med en iPod, og har internettradio integrert, og for oss nordboere, plass til en DAB-modul.
Den har også integrert trådløs overføring til bakhøyttalere, og kan brukes sammen med Electrocompaniets PSB-1 trådløse forsterker på 2 x 120 w, som kan drive bakhøyttalerne. Dermed blir Maestro et fullverdig surroundanlegg med Blu-ray.
Pris og tilgjengelighet er ikke kjent i skrivende stund.
Electrocompaniet

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.