Electrocompaniet ECI 6DS har ankommet testlokalet!

Vi har nå fått inn et eksemplar av den nye forsterkeren, med digitalkonvertering og trådløs strømming.
forfatter

Det er litt julaften nå som den nye integrerte forsterkeren omsider er klar til levering. Stilen er klassisk Electrcompaniet. At ECI 6DS er bygget på ECI 5 mkII er lett å se. Men 6DS er større og tyngre, med 21 kg mot 16 kg.

Les også:
Trådløs Electrocompaniet ECI 6DS forsterker

Vi har allerede rukket å leke oss litt med den, og så langt er den meget lovende. Både brukermessig, og lyden er i kjent stil ganske varm og fyldig, uten å oppfattes som treg. Forsterkertrinnet er riktignok bygget på det til ECI 5 mkII, men er ytterligere raffinert for enda bedre lyd.

Vi gleder oss til å teste den ut enda mer! Ferdig test kan leses i L&B nr 12.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også: