Electrocompaniet ECI-6D

Electrocompaniet lanserer ny integrert forsterker med innebygd D/A konverter.
Annonse
Annonse
forfatter

Electrocompaniet var som vanlig på plass på årets elektronikkmesse i Las Vegas, og man kunne høre norsk vellyd fra Nordic Tone høyttalere og EC elektronikk langt ute i korridorene på luksushotellet Venetian.

I tillegg til high-end anlegget viste man også frem en rykende fersk forsterkernyhet: Electrocompaniet ECI-6 er basert på forsterkerdelen fra den populære ECI-5, med 2 x 125 watt utgangseffekt, og vil komme i flere utgaver, alle med digitale lydinnganger.

ECI-6D basismodellen har fått en helt ny 24 bit/192kHz digitalmodul om bord, for tilkobling av digitale lydkilder via koaksial, S/P DIF samt USB-innganger.

ECI-6DS inneholder en ekstra streamingmodul som lar deg spille musikk direkte fra nettverket (DLNA).

Til dette formålet har Electrocompaniet tatt frem en egen fjernkontroll med skjerm, som gjør det lett å navigere gjennom musikksamlingen, og en gratis mobil-app er også tilgjengelig.

På toppen av disse kommer en modell med HDMI inn/ut, slik at du kan hente ut lyden fra Blu-ray spillere i stereo, og sende bildet videre til en TV. Toppmodellen av ECI-6 inneholder også en avansert oppskalerings-chip som forbedrer bildet fra bildekildene dine.

Electrocompaniet ECI-6 vil koste fra ca 40.000 kroner avhengig av modell og utstyrsnivå.

www.electrocompaniet.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Les også

4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.