Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Dynabel blir ny Elac-importør

Dynabel AS melder at de nå har overtatt agenturet på Elac høyttalere i Norge.

Skrevet av / 17.08.11 - 20:38
Dynabel blir ny Elac-importør

Electroacustic, forkortet Elac, ble etablert i 1926 og feirer 85 års jubileum i år. Fra 1981 spesialiserte Elac seg på utvikling og produksjon av Hi Fi høyttalere. Høyttalerspesialisten fra Kiel står bak en rekke patenter og utmerkelser. Elac er et av få høyttalermerker som både utvikler og produserer sine egne komponenter og elementer.

Elac har videreutviklet Dr. Oscar Heils legendariske JET bånddiskant, som har en neodym-magnet og en foldet membranflate ti ganger større enn domediskantene. Frekvensområdet går opp mot 50 000 Hz, noe som gjør høyttalerne velegnet til bruk sammen med SACD. Toppmodellen i 600 serien bruker en 360 grader rundstrålende JET diskant i tillegg til den i fronten.

Elac har subber, hjemmekino- og Hi Fi høyttalerserier som dekker alle prisklasser opp til referansemodellene opp mot 150 000 kroner paret. Elac Aktiv Monitor AM 150 har fått rosende omtaler, bl.a. som komplett trådløst stereoanlegg i kombinasjon med AirPlay eller andre trådløse løsninger.

Les testene av Elac AM 150 her:

http://lydogbilde.no/test/elac-am-150

http://lydogbilde.no/test/elac-am-150-og-airport-express

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top