TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Dynabel blir ny Elac-importør

Dynabel AS melder at de nå har overtatt agenturet på Elac høyttalere i Norge.

forfatter
Publisert 17.08.11 - 20:38

Electroacustic, forkortet Elac, ble etablert i 1926 og feirer 85 års jubileum i år. Fra 1981 spesialiserte Elac seg på utvikling og produksjon av Hi Fi høyttalere. Høyttalerspesialisten fra Kiel står bak en rekke patenter og utmerkelser. Elac er et av få høyttalermerker som både utvikler og produserer sine egne komponenter og elementer.

Elac har videreutviklet Dr. Oscar Heils legendariske JET bånddiskant, som har en neodym-magnet og en foldet membranflate ti ganger større enn domediskantene. Frekvensområdet går opp mot 50 000 Hz, noe som gjør høyttalerne velegnet til bruk sammen med SACD. Toppmodellen i 600 serien bruker en 360 grader rundstrålende JET diskant i tillegg til den i fronten.

Elac har subber, hjemmekino- og Hi Fi høyttalerserier som dekker alle prisklasser opp til referansemodellene opp mot 150 000 kroner paret. Elac Aktiv Monitor AM 150 har fått rosende omtaler, bl.a. som komplett trådløst stereoanlegg i kombinasjon med AirPlay eller andre trådløse løsninger.

Les testene av Elac AM 150 her:

http://lydogbilde.no/test/elac-am-150

http://lydogbilde.no/test/elac-am-150-og-airport-express

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Steintøft jubileumssett fra Rotel Rotel jubilerer med en kraftig forsterker og CD-spiller med DAC
McIntosh-skrinet med det rare i? Det er mange som drømmer om en fet McIntosh-rigg hjemme i stua, men dette produktet tar kaka!
Linn lanserer ny utgave av sin legendariske platespiller Linn Selekt LP12 får ny arm og pickup.
HiFi-ikoner bytter eier Kapitalfonden Highlander Partners har kjøpt opp McIntosh Group, som også står bak Sonus faber.
Radio for spesielt interesserte Tar seg godt ut sammen med McIntosh-anlegget ditt.
Se! En platespiller fra Ikea! Ikea setter musikken i høysetet med Obegränsad platespiller, arbeidspult og hvilestol. I samarbeid med Swedish House Mafia
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend