Search
Generic filters

Digitaliser LP-ene med NAD PP3

Med NADs lille platespillerforsterker, kan alle digitalisere vinylsamlingen. PP3 har nemlig en USB-utgang som gjør det mulig å overføre musikken fra LP-ene dine til PC-en.

NAD PP3 er en platespillerforsterker som passer alle platespillere med MM- eller MC-pickuper. Dermed passer den også til alle som ikke har platespillerinngang på forsterkeren eller receiveren.
PP3 som koster 998 kroner, kan kobles til en PC via USB-utgangen, da får man en digital versjon av signalet fra platespilleren, som man kan lagre på harddisk.
Ikke nok med det, PP3 har også en ekstra linjeinngang for analoge signaler fra feks radio eller en kassettspiller, og da blir det mulig også å digitalisere og arkivere analog lyd på harddisken.
Den lille platespillerforsterkeren leveres med Vinyl Studio fra AlpineSoft, som er programvare for PC-brukere, hvor man redigerer og digitaliserer opptakene fra vinyl.
Med Vinyl Studio kan man lagre analoglyden digitalt i WAV, WMA eller MP3-format, og spille av vinylsamlingen på iPoden.
Mac-brukere må skaffe seg annen programvare, som Pure Vinyl, som gjør det mulig å ta opp og lagre vinylopptak på en Mac.
Hi-Fi Klubben

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker