Search
Generic filters

Digital stereoforsterker fra Onkyo

Den slanke Onkyo-forsterkeren på 40 w er ikke bare digital, den har også digitale innganger, og det finnes en matchende SACD-spiller i samme design.

Onkyo A-5VL er en digital integrert stereoforsterker til en relativt gunstig pris, når man ser på mulighetene den har. Det digitale forsterkertrinnet i A-5VL leverer 40 w i hver kanal (8 ohm, 1 kHz, IEC-norm), men er kraftig nok til å doble effekten i 4 ohm.
Den 10,2 kilo tunge og bare 8 cm høye stereoforsterkereb har fire analoge linjeinnganger og to digitale linjeinnganger, den ene elektrisk (S/PDIF) og den andre optisk (Toslink), slik at man kan koble digitale lydkilder rett i forsterkeren, som bruker en Wolfson digialkonverter til signalbehandling.
Forsterkeren har også Onkyos VLSC-teknologi (Vector Linear Shaping Circuitry) som skal redusere støy i den digitale signalbehandlingen, og separate transformatorer til hver kanal i strømforsyningen, samt det som kalles lyd-optimaliserte referanse-kondensatorer, og kobberbelagte jordingskinner. Foruten alt dette, har A-5VL også platespillerinngang for enten MM eller MC-picuper.

CD-spilleren C-55VL i samme slanke design, spiller også SACD-er, og er teknisk påkostet med Onkyos VLSC-teknologi og Wolfson digialkonverter ombord.
Den har også fått en høypresisjons-krystallosillator som skal sikre en nøyaktig klokkefrekvens og jitterfri gjengivelse, i følge pressemeldingen.
A-5VL og C-55CL koster 4.995 kroner hver.
Mono AS

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.