Search
Generic filters

Digital platespillerforsterker

Siden vinylplater er analoge, virker det kanskje rart med en digital platespillerforsterker, men Project har en og den er ikke dyr en gang.

Ideen bak Projects nye Phono Box S, er å gi et tilbud til de mange som har kjøpt forsterker med bare digitale innganger. Siden platespillere av natur er analoge, krasjer det fullstendig med en forsterker uten analoge lydinnganger.

Den kompakte Phono Box S til 1800 kroner, løser problemet, fordi den har en digitalkonverter som omformer platespillerens analoge signal til et digitalt. Da kobler man bare Phono Box S til forsterkerens digitale inngang via en optisk kontakt.

Phono Box S kan brukes med alle typer pickuper og platespillere, og den har så gar en liten bonus i form av en ekstra analog inngang for en ekstra lydkilde. Ikke nok med det, Phono Box S har også en analog lydutgang, for de mange som fremdeles har en forsterker med analoge innganger.

Det finnes også en USB-utgang med variabel volum på phonoforsterkeren slik at man kan digitaliser LP-ene ved å koble Phono Box S til laptopen.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.