Forsterkere

Siden vinylplater er analoge, virker det kanskje rart med en digital platespillerforsterker, men Project har en og den er ikke dyr en gang.
Annonse
Annonse
forfatter

Ideen bak Projects nye Phono Box S, er å gi et tilbud til de mange som har kjøpt forsterker med bare digitale innganger. Siden platespillere av natur er analoge, krasjer det fullstendig med en forsterker uten analoge lydinnganger.

Den kompakte Phono Box S til 1800 kroner, løser problemet, fordi den har en digitalkonverter som omformer platespillerens analoge signal til et digitalt. Da kobler man bare Phono Box S til forsterkerens digitale inngang via en optisk kontakt.

Phono Box S kan brukes med alle typer pickuper og platespillere, og den har så gar en liten bonus i form av en ekstra analog inngang for en ekstra lydkilde. Ikke nok med det, Phono Box S har også en analog lydutgang, for de mange som fremdeles har en forsterker med analoge innganger.

Det finnes også en USB-utgang med variabel volum på phonoforsterkeren slik at man kan digitaliser LP-ene ved å koble Phono Box S til laptopen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.