Search
Generic filters
 itemprop

Forsterker

Franske Devialet debutert med et brak for å år siden, og følger opp med fire nye, høyst interessante forsterkermodeller.

En ganske unik forsterkerløsning med et lite analogt klasse A forsterkertrinn, som bruker digital forsterkning i tillegg for å øke effekten, skapte furore blant high-end entusiaster.

At forsterkerne så ut som en million, og kunne konfigureres med digitale og analoge innganger av brukeren selv, gjorde Devialet bare enda mer interessant. En forsterker som kan tilpasses individuelle brukere, er ikke hverdagskost.

Nå slipper franskmennene fire nye modeller, to stereoutgaver, en på 120 og en på 200 w, samt to dual mono-versjoner på 400 og 800 w!

Devialet 120

Devialet 120 blir den rimeligste med en pris på 4990 Euro, mens 200 kommer til å koste 6.990 Euro. Da får man ikke bare økt effekt, men også konfigurerbar MM/MC-platespillerinngang, subwooferutgang og digitalutgang.

Alle har ethernettilkobling til nettverket ditt, USB-inngang og er klar for trådløs strømming.

De har også SAM, Speaker Active Matching, som er en ny oppfinnelse fra Devialet, som tilpasser forsterkeren til høyttalernes elektriske egenskaper, for bedre matching mellom forsterker og høyttaler.

annonse

Noe vi gleder oss til å teste i praksis.

annonse

Her kan du lese mer om Speaker Active Matching.

 

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Les også

🔥  Sommertilbud - Full tilgang til hele Lyd & Bilde i 3 uker for 3 kr!
Prøv i 3 uker
close-image