TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Dette anlegget har du ikke sett maken til

Eller, kanskje du har det. Symbol Audios Modern Record Console, minner om radiokabinettene fra svunne tider.

forfatter
Publisert 07.06.12 - 14:00

Modern Record Console er et nesten komplett stereoanlegg. Vakkert utført i amerikansk valnøtt, og her snakker vi treverk, ikke trefiner. Anlegget står på en tilpasset sokkel, og under lokket befinner det seg en 2 x 15 w rørforsterker, og en platespiller. Forøvrig en Pro-Ject RPM 5.1, påmontert en Sumiko Blue Point pickup, som er integrert i kabinettet.

Det finnes ikke noen radiomottaker eller CD-spiller her, men anlegget har en trådløs mottaker integrert, slik at man kan strømme musikk til anlegget, fra en iPhone, iPod, iPad eller laptop koblet trådløst til nettverket.

I sokkelen sitter det en subwoofer, drevet av en bassforsterker, og sammen med de to 6,5-tommers fulltoneelementene, skal anlegget rekke fra relativt dyp bass, til diskant.

Frontplatene rundt høyttalerne, kan leveres i hvitt, grått eller sort, og den 166 cm brede Modern Record Console bygges bare på bestilling.

Les mer her.

Symbol Audio er ikke helt alene om å tilby potente musikkmøbler. Amerikanske Klipsch har lansert sin Console med innebygde høyttalere, og skotske Linn har forsøkt seg på et designprosjekt sammen med tyske interlübke. For å nevne noen.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde