Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Dette anlegget har du ikke sett maken til

Eller, kanskje du har det. Symbol Audios Modern Record Console, minner om radiokabinettene fra svunne tider.

Skrevet av / 07.06.12 - 14:00
Dette anlegget har du ikke sett maken til

Modern Record Console er et nesten komplett stereoanlegg. Vakkert utført i amerikansk valnøtt, og her snakker vi treverk, ikke trefiner. Anlegget står på en tilpasset sokkel, og under lokket befinner det seg en 2 x 15 w rørforsterker, og en platespiller. Forøvrig en Pro-Ject RPM 5.1, påmontert en Sumiko Blue Point pickup, som er integrert i kabinettet.

Det finnes ikke noen radiomottaker eller CD-spiller her, men anlegget har en trådløs mottaker integrert, slik at man kan strømme musikk til anlegget, fra en iPhone, iPod, iPad eller laptop koblet trådløst til nettverket.

I sokkelen sitter det en subwoofer, drevet av en bassforsterker, og sammen med de to 6,5-tommers fulltoneelementene, skal anlegget rekke fra relativt dyp bass, til diskant.

Frontplatene rundt høyttalerne, kan leveres i hvitt, grått eller sort, og den 166 cm brede Modern Record Console bygges bare på bestilling.

Les mer her.

Symbol Audio er ikke helt alene om å tilby potente musikkmøbler. Amerikanske Klipsch har lansert sin Console med innebygde høyttalere, og skotske Linn har forsøkt seg på et designprosjekt sammen med tyske interlübke. For å nevne noen.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top