Hi-Fi

Nå er den her. Forforsterkeren fra Densen som debuterte på high-end-messen i Munchen med det klingende bilorienterte navnet.

B-275 blir Densens toppmodell, i to chassiser, lettvekts sådan. Derfor hentydningen til Superleggera som beskriver lett bilkonstruksjon på italiensk.
Forforsterkeren har kontrolldelen med tilkoblinger til alle lydkilder i det øverste kabinettet, mens det underste kabinettet er Densens egen DNRG strømforsyning. Som inneholder tre spesialbygde transformatorer og svimlende 510.000uF ladekapasitet. Et tall så høyt at det hadde passet i en monsterforsterker på flere hundre watt.

Strømforsyningen kobles til kontrolldelen med tre separate XLR-kabler, en hver for strømforsyningens tre transformatorer.
Volumkontrollen er mikroprosessorstyrt, men ikke digital siden Densens Thomas Sillesen mener det forringer lydkvaliteten. I stedet bruker B-275 lasertrimmede Vishay-motstander til å regulere spenningen til volumkontrollen.
Forforsterkeren kan ta i mot et analog kort for 7.1 surroundlyd slik at den kan brukes som en forforsterker i et hjemmekiinosystem, og det finnes mulighet for å bytte en av linjeinngangene til MM- eller MC-inngang for platespillere.
Densen B-275 vil koste omlag 65.000 kroner, og man kan lese mer om den her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.