Trådløs lyd

Beep Speaker gir trådløs lyd til eksisterende forsterker eller aktive høyttalere.
Annonse
Annonse
forfatter

Det er to tidligere Google-ansatte som har startet opp det nye selskapet Beep, som vil forandre måten vi hører musikk hjemme på.

Beep Speaker er en trådløs lydmottaker med digitalomvandler, som kan plugges til enhver eksisterende forsterker eller aktiv høyttaler med RCA-innganger, gi disse trådløse musikkopplevelser. Musikk strømmes trådløst via hjemmenettverket, som gir bedre rekkevidde og i de fleste tilfeller bedre lyd enn Bluetooth (unntaket er Bluetooth med aptX Lossless). Flere Beep Speaker-enheter kan kobles sammen, slik at flere rom i hjemmet kan bli sammenkoblet med lydopplevelser.

beep-1-786x305 copy
Beep Speaker gir trådløs lyd til stereoanlegget, og styrer musikken med berøringsteknologi.

Styres fra mobilen
Beep Speaker styres fra mobiltelefon eller nettbrett med en egen app for iOS og Android. Spill musikken som du pleier fra mobilen, uansett hvilken app du foretrekker å bruke til dette. Beep Speaker-enheten har i tillegg berøringsfunksjon, slik at du kan pause og starte musikken ved et lett trykk, og dessuten justere lydnivået.

Beep Speaker har i tillegg direkte innebygd støtte for nettradiotjenesten Pandora, mens andre apper er på vei. Hvilke apper dette er, er imidlertid ikke spesifisert.

beep-2

Pris og tilgjengelighet
Prisen blir 149 dollar (ca 950 kr) når produktet slippes til høsten, men kan allerede nå forhåndsbestilles til 99 dollar (ca 630 kr) fra hjemmesiden. Beep sender kun til amerikanske adresser, løsningen for å få sent til Skandinavia er JetCarrier http://www.jetcarrier.com , som gir deg en amerikansk de videresender fra.

thisisbeep.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Les også

Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
De trådløse høyttalerne SRS-RA5000 og SRS-RA3000 sprer lyden i alle retninger, og fyller hele rommet.
Fire nye modeller fra JBL Synthesis som lover å rocke huset "uten å synes".

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?
Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
Renault ikoniske småbil blir elektrisk, men du må vente på den.
Suksessforfatteren bak "Bosch" kommer med ny serie på Netflix.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat