Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Denne gir deg bedre lyd

Denne stolen fra Gamut er spesiallaget for bedre lydopplevelser, helt sant.

De er best kjent for sine høyttalere, men nå har Gamut Audio gjort hva hi-fi-nerder elsker å gjøre. Modifisert et produkt for bedre lyd. Sammen med Kvist Industries, har de tatt Lund og Paarmanns ikoniske Lobster Chair, og modifisert den med akustiske dempematerialer for en bedre lydopplevelse.

Originalen leveres av Fjords, men Gamut har laget sin egen – audiofile – vri på stolen.

Stolen skal kontrollere refleksjoner som når øret bedre, noe som i følge Gamut, skal gi et mer presist og naturlig lydbilde.

Spesielt god skal skjermingen av refleksjoner bakfra være, og samtidig skal stolen hindre at lyd som reflekteres fra innsiden av stolen når øret.

Lobster-stolen kan også leveres med en fotskammel, og kan leveres med sort eller rødt trekk.

Annonse

Den er priset til 3150 Euro, og fotskammelen til 1500 Euro.

Ikke mer et kostnaden for et par anstendige høyttalerkabler, og en strømkabel altså…

Annonse
(Foto: Produsenten)

(Foto: Produsenten)

forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

1 Comment

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.