Finans

Ønsker å gjøre merkenavnet verdenskjent.
Annonse
Annonse
forfatter

Libratone, den danske produsenten av høykvalitets trådløse designhøyttalere, får nye eiere. Et Hong Kong-basert utvalg av rike finansmenn tar over majoritetsandelen i selskapet, og tar sikte på en kraftig utvidelse som omfatter hele verden.

Med på laget med de pengesterke asiatene er det nåværende styret i Libratone, som inkluderer formann og medgrunnlegger Tommy Andersen.

I følge Andersen bringer de nye eierne inn finansielle resurser ”så Libratone kan akselerere produktinnovasjon, geografisk utvidelse og merkevarebygging.”

Libratone er et relativt nytt merke, grunnlagt i 2009, og lanserte sin første høyttaler i 2010. I dag har selskapet rundt 50 ansatte fordelt på fem anlegg, og alle blir med videre på laget under nytt eierskap.

I tillegg til globalisering forventes økt virksomhet i Danmark og resten av Norden. Nye forsknings- og utviklingsavdelinger skal bygges ut i Asia, Europa og USA, og det er mulighet for at selskapet i fremtiden kan gå på børs.

Kilde: Politiken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Les også

Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Den nye tilføyelsen til Surface Pro-porteføljen kommer bl.a. med innebygd LTE Advanced.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?