Search
Generic filters

Comeback for Revolution-serien fra T+A

Tyske T+A har gledet oss før med velklang, så derfor gleder vi oss litt ekstra til den nye R-serien kommer.

For Revolution-serien til T+A spiller sjeldent klart og rent, og er blant våre favoritter gjennom tidene. En stund var vi redd for at T+A skulle satse mer på dyrere high-end og at R-serien skulle forsvinne helt, men nå gjør de comeback med både digitale og analoge produkter i serien.

R-serien er ikke det dyreste man kan kjøpe fra T+A, det bare høres sånn ut.

Tidligere har vi testet både forsterkere, CD-spillere og ikke minst platespillere fra T+A. Som G1260R.

G2000RNå kommer en ny, slankere modell i samme rene design. G2000R kalle den og den leveres uten, men har plass til en PH G10 forsterkermodul mpå innsiden, som gir brukeren vanlige linjeutganger for lyd, og gjør en ekstern platespillerforsterker overflødig.

Spilleren leveres med en Ortofon 2M Bronze MM-pickup montert på en modisert Rega tonearm, men kan leveres med en mer påkostet MC pickup fra Clearaudio, om ønskelig.

MP2000R_2Det finnes også en CD-spiller: MP2000R. Rettere sagt en CD-spiller/DAC/nettverksspiller, som støtter høyoppløst lyd i form av PCM-signaler opp til 384 Khz, og DSD-filer opp til DSD 256. Ikke nok med det, den har også en komplett radiomottaker med FM, FM-HD og DAB+ mottak innebygget, og digitale innganger for eksterne lydkilder.

MP2000R kan fungere som underholdningsentral og forforsterker i et anlegg, for eksempel med aktive høyttalere, og den har Bluetooth innebygget for de som vil strømme musikk.

MP2000R

De forsterkerne PA2000R og PA2500R, skal vi ikke glemme. Det er rene analoge integrerte stereoforsterkere, den ene på opp til 180 w per kanal (i 4 ohm), den største på hele 260 w per kanal.

PA2000R

PA2500RDen norske importøren Oslo Hi-Fi Center, presenterer den nye R-serien VÅRPULS2015.  17-19 april i butikken i Dronning Maudsgate 1-3.

Prisene er:

T+A PA2000A: 53990 kr
T+A MP2000 : 53990
T+A PA2500: 71990

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.