Comeback for Revolution-serien fra T+A

Tyske T+A har gledet oss før med velklang, så derfor gleder vi oss litt ekstra til den nye R-serien kommer.

Skrevet av / 26.03.15 - 09:30
Comeback for Revolution-serien fra T+A

For Revolution-serien til T+A spiller sjeldent klart og rent, og er blant våre favoritter gjennom tidene. En stund var vi redd for at T+A skulle satse mer på dyrere high-end og at R-serien skulle forsvinne helt, men nå gjør de comeback med både digitale og analoge produkter i serien.

R-serien er ikke det dyreste man kan kjøpe fra T+A, det bare høres sånn ut.

Tidligere har vi testet både forsterkere, CD-spillere og ikke minst platespillere fra T+A. Som G1260R.

G2000RNå kommer en ny, slankere modell i samme rene design. G2000R kalle den og den leveres uten, men har plass til en PH G10 forsterkermodul mpå innsiden, som gir brukeren vanlige linjeutganger for lyd, og gjør en ekstern platespillerforsterker overflødig.

Spilleren leveres med en Ortofon 2M Bronze MM-pickup montert på en modisert Rega tonearm, men kan leveres med en mer påkostet MC pickup fra Clearaudio, om ønskelig.

MP2000R_2Det finnes også en CD-spiller: MP2000R. Rettere sagt en CD-spiller/DAC/nettverksspiller, som støtter høyoppløst lyd i form av PCM-signaler opp til 384 Khz, og DSD-filer opp til DSD 256. Ikke nok med det, den har også en komplett radiomottaker med FM, FM-HD og DAB+ mottak innebygget, og digitale innganger for eksterne lydkilder.

MP2000R kan fungere som underholdningsentral og forforsterker i et anlegg, for eksempel med aktive høyttalere, og den har Bluetooth innebygget for de som vil strømme musikk.

MP2000R

De forsterkerne PA2000R og PA2500R, skal vi ikke glemme. Det er rene analoge integrerte stereoforsterkere, den ene på opp til 180 w per kanal (i 4 ohm), den største på hele 260 w per kanal.

PA2000R

PA2500RDen norske importøren Oslo Hi-Fi Center, presenterer den nye R-serien VÅRPULS2015.  17-19 april i butikken i Dronning Maudsgate 1-3.

Prisene er:

T+A PA2000A: 53990 kr
T+A MP2000 : 53990
T+A PA2500: 71990

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Nytt flaggskip fra Rega

Drømme-strømmer fra HiFi Rose

Verdens første DAC med tapsfri Bluetooth

Argons beste blir bedre

High-end platespiller fra Musical Fidelity

MQA er ikke død. Kjøpes av Lenbrook

Scroll to Top